Lauris Eglītis cīnās ar Aleksandru Pegasovu (Foto: SK Latgols)

Jāizcīna trešo vietu!

Jau trešo sezonu pēc kārtas mūsu “Celtnieks/LSPA” vīriešu komanda Latvijas Virslīgas čempionātā zaudēja pusfinālā un spēlēs sērijā par bronzas medaļām. Pirmo maču sērijā līdz trīs uzvarām pret “SK Latgols” 3. maijā plkst. 14:00 aizvadīsim ASK sporta zālē.

Iepriekšējās divās sezonās tieši “SK Latgols” handbolistiem zaudējām pusfinālā, bet ludzānieši kļuva par Latvijas čempioniem. Šajā gadā mums būs jauns čempions – “SK Latgols” pusfinālā zaudēja iepriekšējo divu gadu finālistei Dobeles “Tenax”, bet mūsu “Celtnieks/LSPA” piekāpās “HK Ogre”.

Sezonas otrajā pusē “SK Latgols” sastāvā atgriezās Kaspars Lisovskis, Ivars Brics un Edgars Rancāns. Tāpat kā mūsu handbolisti, arī Ludzas komandas mērķis bija čempiontituls, taču tagad abām vienībām jāatrod motivācija sērijā par bronzas medaļām.

Pagājušajā sezonās bronzas sērijā pieveicām “HK Ogre”, bet pirms divām sezonā – “Jūrmalas Sports”. “SK Latgols” šajā sezonā esam pieveikuši abās izšķirošajās spēlēs un to mēģināsim paveikt arī šajā sērijā.

Pēc nedēļas sērija ar divām spēlēm turpināsies Ludzā. Bronzas medaļas izcīnīs komanda, kas pirmā sasniegs trīs uzvaru robežu.

 
Celtnieks/LSPA - SK Latgols

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.