Arvis Laganovskis cīnās ar Gunti Ciematnieku (Foto: Ritvars Raits)

Par trešo vietu (+video)

Latvijas Virslīgas čempionātā “Celtnieks/LSPA” turpinās cīņu par 3. vietu. Sestdien mūsu handbolisti Rīgā gandrīz 200 skatītāju klātbūtnē vēlreiz zaudēja “HK Ogre” (17:25), piekāpjoties pusfināla sērijā ar 0-2.

“Celtnieks/LSPA” handbolisti sestdien bija nevarīgi pret ogrēniešu līderiem Arnoldu Straumi un Arvi Laganovski, kā arī tikai ar lielām problēmām pratām pārspēt savu bijušo treneri Ogres komandas vārtos Andri Molotanovu. Jau pirmajās sešās minūtēs nonācām zaudētājos ar 1:5. Pēc mūsu pieprasītā minūtes pārtraukuma situācija laukumā nemainījās un puslaika vidū jau astoņu vārtu deficīts – 3:11. Visas spēles garumā tā arī neizdevās atrast jebkādus loģiskus pretargumentus viesu parādītajam sniegumam – diemžēl nepatīkama sagrāve ar 17:25.

Krietni vairāk paši gaidījām no kopējās komandas spēles aizsardzībā, kā arī saviem uzbrukuma līderiem – pārāk daudz metieni netika raidīti pat vārtu četrstūrī. Bonusā divi no mūsu komandas spēlētājiem – Artis Laganovskis un Einārs Kiršteins – nopelnīja sarkanās kartītes.

Mūsējiem četrus vārtus guva Artis Kurmēns, bet trīs – Lauris Eglītis un Normunds Blome. Viesiem sešas reizes izcēlās Arnolds Straume un Arvis Laganovskis.

Sērijā par trešo vietu līdz trīs uzvarām tiksimies ar čempioniem “SK Latgols”, kuri savā pusfinālā ar 0-2 piekāpās Dobeles “Tenax”. Pirmo spēli aizvadīsim 3. maijā plkst. 14:00 ASK sporta zālē, Rīgā. Pēc tam sērija ar diviem mačiem turpināsies Ludzā.

Latvijas Virslīgas čempionāts.
26. aprīlis.
Celtnieks/LSPA – HK Ogre 17:25 (6:18)
Celtnieks/LSPA: Kurmēns 4/1, Eglītis un Blome 3, Ciematnieks un Kiršteins 2, Lazdiņš, Laganovskis un Freibergs 1.
Ogre: Straume 6, Laganovskis 5, Mancurovs, Pozņaks un Dravnieks 4, Želna 2.

Spēles apskats:

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.