Artūrs Lazdiņš cīnās ar HK Ogre (Foto: Ritvars Raits)

Par finālu pret Ogri (+video)

Latvijas Virslīgas čempionātā šajā nedēļas nogalē sāksies pusfināla sērijas, kurā “Celtnieks/LSPA” handbolisti tiksies ar “HK Ogre” vienību. Pirmā spēle Lielajā piektdienā 18. aprīlī plkst. 18:00 Ogrē, skaties tiešraidē arī Sportacentrs.com TV.

Mūsu handbolisti ceturtdaļfinālā ar 2-0 pieveica ASK/LU, bet “HK Ogre” tikpat mačos tika galā ar “HK Vaiņode”. Arī pusfinālā cīņa notiek līdz vienas komandas divām uzvarām. Otrajā pārī tiksies Dobeles “Tenax” un “SK Latgols”.

“Savu pretinieku vērtējam ļoti augstu, tāpēc nopietni gatavojamies pusfināliem,” atzinīgi par Ogres komandu izsakās “Celtnieks/LSPA” galvenais treneris Dmitrijs Bražņikovs. “Gaidāma ļoti sīva cīņa. Pretinieki ir tehniska un gudra komanda, kura izmanto plašu taktisko arsenālu. Nedrīkstam pieļaut muļķīgas kļūdas, jo Ogre uzreiz sodīs ar pretuzbrukumiem. Līdzīgi spēlē arī Dobele. Mūsu galvenais ierocis būs aizsardzība, kā arī jāizmanto savas iespējas pretuzbrukumos. Pozicionāli mūsu sniegums progresē ar katru spēli, kas arī jāizmanto atlikušajās cīņās. Mērķējam uz čempiontitulu, arī komandas attieksme treniņos to parāda.”

Lai iekļūtu finālā, mūsējiem jādemonstrē savs labākais sniegums un jāsoda ogrēnieši par pieļautajā kļūdām. Atskaitot savainoto vārtsargu Raiti Puriņu, ierindā ir visi spēlētāji. Piedāvājam nelielu video sarunu ar mūsu Arti Kurmēnu un Gunti Ciematnieku.

Otro sērijas spēli aizvadīsim 26. aprīlī plkst. 16:30 ASK sporta zālē Rīgā, bet trešo, ja nepieciešams, dienu vēlāk turpat plkst. 18:20.

4 komentāri “Par finālu pret Ogri (+video)

  1. Puriņš: Kā ar sastāvu?
    Ciematnieks: Puriņš satraumējies…

    Raiti tu pats nezināji ka esi satraumējies? :D

  2. Divas vēlēšanās no Kurmēna un Ciematnieka:
    1. Lai sērija pret Ogri beigtos divās spēlēs /izpildīta/
    2. Spēlēt pret Latgolu /izpildīta/

    par sīkākām detaļām vajadzēja padomāt,kad nākamreiz ievēlēsaties kādu vēlēšanos.. :D :D :D :D

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.