Guntars Lejnieks aizsardzībā (Foto: HC Vitjaz)

Zaudējums deviņu cilvēku sastāvā

Vienīgā Latvijas komanda Baltijas līgā mūsu “Celtnieks/LSPA” šodien piedzīvoja devīto zaudējumu turnīrā, ar 28:35 (12:18) izbraukumā atzīstot Klaipēdas “Dragunas” pārākumu.

Uz izbraukuma spēli mūsu komanda devās vien deviņu spēlētāju sastāvā, no kuriem divi bija vārtsargi. Savainojumu dēļ “Celtnieks/LSPA” nepalīdzēja Normunds Blome un Toms Lielais, slimība – Roberts Freibergs un Aivars Čikuts, bet citu – Artis Kurmēns, Einārs Kiršteins, Žanis Malahovs un Guntis Ciematnieks. Tiesa, mums palīdzēja ogrēniešu līderis Arvis Laganovskis.

Neskatoties uz lielajiem robiem sastāvā, “Celtnieks/LSPA” varonīgi iesāka spēli un ilgi lika nervozēt mājinieku handbolistiem. “Dragunas” aizvadīja lieliskas pēdējās pirmā puslaika desmit minūtes, iegūstot sešu vārtu pārsvaru – 18:12. Pēc pārtraukuma latvieši neļāva laukuma saimniekiem atrauties tālāk, piedzīvojot zaudējumu ar 28:35.

Mūsu komandas labā 11 vārtus guva Artūrs Lazdiņš , piecus – Artis Laganovskis, bet četrus – Guntars Lejnieks.

Pēdējās Baltijas līgas spēles “Celtnieks/LSPA” aizvadīs 29. un 30. martā, kad izbraukumā tiksies ar Somijas “Riihimaen Cocks” un Igaunijas “HC Kehra”. Diemžēl mūsu komanda jau ir zaudējusi izredzes kvalificēties FINAL4. Turnīra tabulā ieņemam septīto vietu, par vienu punktu atpaliekot no Kehras handbolistiem.

Baltijas līga.
2. marts.
Klaipēdas Dragunas – Celtnieks/LSPA 28:35 (12:18)
Celtnieks/LSPA: Lazdiņš 11/2, Art.Laganovskis 5, Lejnieks 4, Lazda un Arv.Laganovskis 3, Eglītis un Reniņš 1.

1 komentārs “Zaudējums deviņu cilvēku sastāvā

  1. vechi…sorry par A.K. un E.K. Nolaupisanu…vainu apzinos un soda sankcijas izpildisu pec sezonas beigam.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.