Latvijas izlase Rīgas Domes kausā (Foto: Helmust Tihanovs)

Kiršteins debitē, Lazdiņš gūst pirmos vārtus (+foto)

Rīgas Domes kausa izcīņā Latvijas izlases sastāvā debitēja mūsu līnijas spēlētājs Einārs Kiršteins, bet pirmos vārtus guva Artūrs Lazdiņš. Vienā no spēlēm sastāvā bija arī Žanis Malahovs, bet regulāri visos trīs mačos spēlēja Artis Kurmēns un Raitis Puriņš.

“Celtnieks/LSPA” handbolisti palīdzēja Latvijas izlasei Rīgas Domes kausā izcīnīt otro vietu. Ar 29:31 tika piedzīvots zaudējums Lietuvai, bet ar 34:26 pārspēta Igaunija un ar 24:20 – Slovākija.

Trīs spēlēs Kurmēns guva septiņus vārtus, Lazdiņš – četrus, bet Kiršteins – trīs. Vārtsargs Puriņš laukumā devās visās trīs spēlēs. Malahovs bija pieteikumā spēlē pret Lietuvu, taču laukumā nedevās.

Četri no pieminētajiem spēlētājiem – Kurmēns, Lazdiņš, Kiršteins un Puriņš – visticamāk palīdzēs Latvijas izlasei arī pirmajā 2015. gada pasaules čempionāta kvalifikācijas spēlē 2. janvārī izbraukumā pret Bosniju un Hercegovinu. Latvijas izlases treneris ir mūsu Dmitrijs Bražņikovs.

Latvijas vīriešu izlase: Oskars Arājs, Ēriks Blūms, Andis Ērmanis, Arvis Juzups (Dobeles Tenax), Einārs Kiršteins, Artis Kurmēns, Artūrs Lazdiņš, Raitis Puriņš, Žanis Malahovs (Celtnieks/LSPA), Elvijs Borodovskis (HSV Bad Blankenburg, Vācija), Ingars Dude (Istres, Francija), Kristaps Ence, (HSG Nienburg, Vācija), Aivis Jurdžs (ThSV Eisenach, Vācija), Evars Klešniks (HSG Wetzlar, Vācija), Dainis Krištopāns (Tatran Prešov, Slovākija), Artūrs Kuģis, Māris Veršakovs (SV Beckdorf, Vācija), Edgars Kukša (VfL Fredenbeck, Vācija), Uldis Lībergs (Drammen, Norvēģija), Jānis Pavlovičs (Sandefjord, Norvēģija)
Galvenais treneris: Valdis Labanovskis
Treneris: Dmitrijs Bražņikovs

Mūsējie Rīgas Domes kausā FOTO

1 komentārs “Kiršteins debitē, Lazdiņš gūst pirmos vārtus (+foto)

  1. Ja sezonas sākumā drausmīga situācija ar traumām bija Celtniekam, tad šobrīd jau tieši konkurentiem traumas: Latgolam Tuminskis off, Tenaxam- Arājs un Blūms!
    Veselību jaunajā gadā, handbolisti!!!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.