Roberts Freibergs (Foto: Sandra Škutāne)

Sastāvu papildina Freibergs, Malahovs, Lazdiņš un Reniņš

Jaunajā sezonā mūsu komandas sastāvu pastiprinās četri spēlētāji. No “RTU” pievienosies Roberts Freibergs (attēlā), bet no “ASK/LU” – Žanis Malahovs, Emīls Reniņš un Artūrs Lazdiņš.

Līnijas spēlētājs Freibergs komandai pievienojās jau pagājušajās sezonas izskaņā, palīdzot Latvijas Virslīgas čempionāta izslēgšanas spēlēs. 23 gadus vecais spēlētājs pie mums pērn epizodiski spēlēja jau arī Baltijas līgas mačos un beidzot mūsu komandas krāsas jaunajā sezonā pārstāvēs “uz pilnu slodzi”.

No “ASK/LU” vienības uz mūsu komandu uzreiz pāries trīs spēlētāji – kreisās malas spēlētājs Malahovs (26 gadi), kā arī ārējās pozīcijas handbolisti Reniņš (22 gadi) un Lazdiņš (21 gads). Pēdējie divi nosauktie bija aizvadītās sezonas “ASK/LU” rezultatīvākie spēlētāji, palīdzot Latvijas Virslīgas čempionāta kopvērtējumā izcīnīt sesto vietu.

Lazdiņš 18 mačos izcēlās ar 131 precīzu metienu, bet Reniņš tikpat spēlēs bija precīzs 94 reizes. Sezonas noslēgumā 21 gadus vecais Lazdiņš bija iekļauts arī Latvijas izlases sastāvā 2014. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēm ar Ungāriju un Horvātiju.

Jaunajā sezonā mūsu komandu trenēs Dmitrijs Bražņikovs, kurš galvenā trenera amatā nomainīja Antonu Gendeli. Atgādinām, ka Bražņikovs klubam, kā treneris, pievienojās aizvadītās sezonas noslēgumā. Tikai pagājušā gada decembra beigās 46 gadus vecais speciālists veiksmīgi noslēdza EHF “Master Coach” kursu sēriju un ieguva augstāko trenera licenci EHF PRO (vienīgais visā Baltijā).

Sezonai gatavoties komanda sāks nākamās nedēļas sākumā. Par aktuālajiem jaunumiem informēsim arī turpmāk.

4 komentāri “Sastāvu papildina Freibergs, Malahovs, Lazdiņš un Reniņš

  1. ASK paliks labi robi sastāvā..bet nu Malahovu,Reniņu neredzu LSPA komandā…bet nu laiks rādīs…3 cilvēki uz malejo,insaida pozīciju-tad labāk spēlēt,nekā sēdēt uz soliņa virslīgā.

  2. Vienam no ASK lielajiem tiešām būtu lietderīgāk palikt- kāda jēga sēdet uz beņķa? ):

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.