Pirmā vieta grupā

Raitis Puriņš (Foto: Ritvars Raits)

Otro puslaiku uzvarot ar 21:7, šovakar ASK sporta zālē Latvijas Virslīgas čempionāta spēlē izcīnījām pārliecinošu uzvaru pār “Jūrmalas Sports” handbolistiem – 34:19 (13:12).

Līdz ar to nodrošinājām pirmo vietu savā grupā, kas nozīmē, ka ceturtdaļfinālā par uzvaru divu spēļu summā spēlēsim ar “HK Vaiņode” handbolistiem. Šodien mūsu izcīnītā uzvara vietu ceturtdaļfinālā nodrošināja arī “HK Ogre” handbolistiem.

Maču daudz veiksmīgāk iesāka “Jūrmalas Sports” handbolisti, kas labi darbojās pozicionālajā uzbrukumā, kā arī realizēja savas iespējas ātrajos uzbrukumos. Viesiem trīs vārtu pārsvars bija arī septiņas minūtes pirms pārtraukuma (12:9), taču puslaika izskaņā uzbrukumā un aizsardzībā teicami nospēlēja mūsu handbolisti. Pirmo reizi mačā pēdējās sekundēs mūs vadībā izvirzīja jaunais Elvijs Lazda – 13:12.

Pēc pārtraukuma jūrmalniekiem milzīgas problēmas sagādāja mūsu aizsardzības un vārtsarga Raita Puriņa pārspēšana. Viesiem vārtus neizdevās gūt 23 (!!) minūtes, kamēr mēs desmit minūtes pirms mača beigām ieguvām jau desmit vārtu pārsvaru (25:15).

Kopumā otrajā puslaikā “Jūrmalas Sports” guva tikai septiņus vārtus, bet mūsējie otro puslaika aizvadīja izcili, uzvarot spēli ar 34:19.

Rezultatīvākie mūsu komandā, gūstot pa septiņiem vārtiem, bija Aivars Čikuts, Artis Laganovskis un Artis Kurmēns. Pretiniekiem piecus vārtus guva Edvīns Latkovskis.

Jau rītdien Latvijas Virslīgas čempionāta mačā plkst. 17:30 ASK sporta zālē spēlēsim ar “RVR/Garšu darbnīca”.

Latvijas Virslīgas čempionāts.
9.marts.
LSPA/NB SAN – Jūrmalas Sports 34:19 (13:12)
LSPA/NB SAN: Čikuts un Laganovskis 7, Kurmēns 7/1, Leja 5, Eglītis 4, Blome 2, Lazda un Lejnieks 1.
Jūrmalas Sports: Latkovskis 5, Ķuze, Černousovs un Narme 3, Glubis 3/2, Grīnbergs un E.Korzāns 1.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.