Jāizcīna divi punkti

Lauris Eglītis (Foto: Ritvars Raits)

Brīvdienās ASK sporta zālē aizvadīsim divas Latvijas Virslīgas čempionāta spēles. Sestdien plkst. 20:30 spēlēsim ar “Jūrmalas Sports”, bet svētdien plkst. 17:30 – ar “RVR/Garšu darbnīca”.

Lai otro posmu savā grupā noslēgtu pirmajā vietā, atlikušajos mačos jāizcīna tikai divi punkti. Tas jāizdara šajās brīvdienās vai pēdējā regulārā turnīra spēlē 24. martā pret “HK Ogre”.

Ja tas izdosies, tad ceturtdaļfinālā par uzvaru divu spēļu summā tiksimies ar “HK Vaiņode” vienību. Pirmo maču aizvadīsim savā laukumā, bet otro – izbraukumā.

Aizvadītajās spēlēs šajā sezonā pret “Jūrmalas Sports” un “RVR/Garšu darbnīca” handbolistiem esam izcīnījuši tikai uzvaras. Smagākā spēlē mūs sagaida sestdien, jo jūrmalniekiem katrs punkts ir zelta vērtē, ja tā grib ielekt vēl pēdējā vilcienā un iekļūt ceturtdaļfinālā.

Lai to izdarītu, Jūrmalas komandas jāizcīna uzvara sestdienas mačā, bet mums noteikti pēdējā spēlē jāuzvar arī ogrēnieši, galvenie konkurenti cīņā par pēdējo ceļazīmi uz sešinieku. Katrā ziņā mūsu handbolisti atlikušajās spēlēs cīnīsies tikai un vienīgi par uzvaru.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.