Ceturtā uzvara pēc kārtas (+video)

Artis Kurmēns (Foto: Sandra Škutāne)

Spuņņciemā ar 28:26 (15:12) uzvarot “Jūrmalas Sports” handbolistus, Latvijas Virslīgas čempionātā izcīnījām jau ceturto uzvaru pēc kārtas.

Pirmais puslaiks aizritēja ar ļoti mainīgām sekmēm. Vispirms vadībā ar 3:1 izvirzījās mūsu komandā, bet pēc tam 5:4 jau panāca jūrmalnieki. Turpinājumā atkal mūsējie ieguva +2 (7:5), bet vēl pēc mirkļa mājiniekiem atkal +1 (9:8).

Gūstot divus vārtus pēc kārtas, Andis Ērmanis un Lauris Eglītis atkal izvirzījās vadībā mūsu handbolistus 10:9. Vēl gan Mareks Černousovs rezultātu izlīdzināja (10:10), taču pēdējās desmit puslaika minūtēs mūsējie guva vairākus vārtus ar ātrajiem uzbrukumiem un prata saglabāt pārsvaru – 15:12.

Otrā puslaika sākumā savainojumu dēļ spēle beidzās Guntaram Lejniekam un Rihardam Lejam, taču tas netraucēja palielināt rezultāta starpību. Puslaika vidū pēc Eglīša realizētā metiena izdevās jau iegūt piecu vārtu pārsvaru (22:17). Turpinājumā mūsu uzbrukumi iestrēga jūrmalnieku aizsardzībā, kas ļāva mājiniekiem četras minūtes pirms mača beigām samazināt rezultāta starpību līdz minimumam (25:26).

Komandas vēl apmainījās ar vārtu guvumiem (26:27), bet uzvaru mūsējiem nodrošināja Arta Kurmēna precīzais metiens desmit sekundes pirms spēles beigām – 28:26.

Rezultatīvākais mūsu komandā ar septiņiem gūtajiem vārtiem bija Artis Kurmēns, bet piecas reizes izcēlās Lauris Eglītis un Andis Ērmanis. Mājiniekiem astoņus vārtus guva Mareks Černousovs, bet sešus – Jānis Šteinbergs un Edvīns Latkovskis.

Nākamajā nedēļas nogalē dosimies uz Baltkrieviju un Lietuvu, kur Baltijas līgas spēlēs tiksimies ar Minskas SKA un Kauņas Granitas handbolistiem.

Latvijas Virslīgas čempionāts.
27. janvāris.
Jūrmalas Sports – LSPA/NB SAN 26:28 (12:15)
Jūrmalas Sports: Černousovs 8/2, Latkovskis un Šteinbergs 6, Ence 4, Ķuze 2.
LSPA/NB SAN: Kurmēns 7, Eglītis 5, Ērmanis 5/1, Laganovskis 4, Rūtiņš 3, Vimbulis un Blome 2.

VIDEO:

1 komentārs “Ceturtā uzvara pēc kārtas (+video)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.