Uzvaram Jūrmalu (+video)

Latvijas Virslīgas čempionāta spēlē ar 29:27 (14:11) ASK sporta zālē šovakar pieveicām “Jūrmalas Sports” handbolistus, izcīnot trešo panākumu četrās turnīra spēlēs.

Mūsu komandā šodien iztrūka Artis Kurmēns, kamēr “Jūrmalas Sports” handbolisti bija savā spēcīgākajā sastāvā. Spēli nedaudz veiksmīgāk iesāka viesi, pēc diviem precīziem Edvīna Latkovska un Alberta Gulbja metieniem 11. minūtē izvirzoties vadībā ar 4:2.

Turpinājumā mūsu handbolisti realizēja vairākus pusātros uzbrukumus piecu minūšu laikā pēc Anda Ērmaņa precīzā metiena iegūstot +2 (7:5). Pēc jūrmalnieku pieprasītā minūtes pārtraukuma Latkovskim izdevās samazināt rezultāta starpību līdz minimumam (6:7), tomēr mūsējie turpināja spēlēt rezultatīvi un puslaiku noslēdza ar trīs vārtu pārsvaru – 14:11.

Otrajā puslaikā “Jūrmalas Sports” handbolisti uzsāka pakaļdzīšanos – puslaika vidū Raitim Narmem izdevās samazināt rezultāta starpību līdz minimumam (19:20), bet Raitim Encem desmit minūtes pirms mača beigām izdevās rezultātu pirmo reizi izlīdzināt (22:22). Vadībā viesiem tā arī neizdevās izvirzīties – mūsu handbolisti spēja atbildēt ar gūtajiem vārtiem (trīs reizes no 7 metru soda metiena atzīmes bija precīzs Andis Ērmanis) un finālā aizraujošā spēlē izcīnīt uzvaru ar 29:27.

Mūsu komandā astoņus vārtus guva Andis Ērmanis, bet septiņas reizes precīzs bija Mareks Černousovs. Viesiem astoņas reizes atzīmējās Edvīns Latkovskis, bet piecas – Raitis Ence un Raitis Narme.

Nākamās spēles aizvadīsim jau nedēļas nogalē, kad 17. novembrī ASK sporta zālē plkst. 17:00 Baltijas līgā tiksimies ar Minskas SKA, bet dienu vēlāk turpat plkst. 14:15 uzņemsim Kauņas “Granitas”.

VIDEO:

Latvijas Virslīgas čempionāts.
11. novembris.
LSPA/NB SAN – Jūrmalas Sports 29:27 (14:11)

LSPA/NB SAN: Ērmanis 8/4, Černousovs 7/2, Leja 4, Leitis 3, Blome, Rūtiņš un Laganovskis 2, Eglītis 1.
Jūrmalas Sports: Latkovskis 8, Narme un Ence 5, Jablonskis un Gulbis 3, Korzāns 2, Ķuze 1.

2 komentāri “Uzvaram Jūrmalu (+video)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.