Atsāksim cīņu Virslīgā

Pēc divu nedēļu pārtraukuma svētdien, 11. novembrī plkst. 17:30 pret “Jūrmalas Sports” handbolistiem ASK sporta zālē atsāksim dalību Latvijas Virslīgas čempionātā.

Pirmajās trīs turnīra spēlēs esam izcīnījuši divas uzvaras pār “RVR/Garšu darbnīca” un “HK Ogre”, bet cietuši vienu neveiksmi pret čempioniem “SK Latgols”. Savukārt mūsu pretiniekiem, jūrmalniekiem, trīs spēlēs izdevies pieveikt tikai “RVR/Garšu darbnīca”, kā arī atzīt “RTU” un “HK Ogre” pārspēku.

Mūsu komanda turnīra tabulā šobrīd ieņem otro vietu, kamēr jūrmalnieki deviņu komandu konkurencē ierindojas sestajā vietā.

Divu nedēļa pauze bez sacensībām nebija mūsu vārtsargam Helmutam Tihanovam, kurš bija iekļauts Latvijas izlases sastāvā 2014. gada Eiropas čempionāta kvalifikācija turnīra spēlēs ar Ungāriju un Horvātiju. Diemžēl abās spēlēs pret handbola lielvalstīm latvieši piedzīvoja zaudējumus.

Ar jūrmalniekiem šajā sezonā jau esam spēlējuši vienu reizi, Rīgas atklātajā čempionātā Spuņņciemā septembra vidū izcīnot panākumu ar 28:19. Toreiz mūsu komandā astoņus vārtus guva Andis Ērmanis, bet sešus – Artis Laganovskis. Mājiniekiem septiņas reizes izcēlās Raitis Ence.

Skatoties no Latvijas Virslīgas čempionāta rezultatīvāko spēlētāju tabulas, “Jūrmalas Sports” rindās bīstamākais spēlētājs ir Edvīns Latkovskis, kurš trīs spēlēs guvis 22 vārtus. Mūsu vienībā rezultatīvākais ar 20 vārtiem ir Mareks Černousovs.

3 komentāri “Atsāksim cīņu Virslīgā

  1. Raiti? Ko tu gribeji pateikt ar tekstu “divu nedelu pauze”? :) Pietrukst kaut ka turpinajuma.. Vai nu ari ka savadak pateikt.

  2. Studenti jau ar nesēdēja rokas klēpī salikuši. Cerams, ka panākums sezonas svarīgākajos mačos dos papildus lādiņu! :)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.