Zaudējums Klaipēdā

Trešajā Baltijas līgas spēlē piedzīvojām smagu zaudējumu, ar 19:43 (11:21) izbraukumā atzīstot Klaipēdas “Dragunas” pārākumu.

Šajā spēlē mūsējiem bija jāiztiek bez vairākiem spēlētājiem – nespēlēja Normunds Blome, Lauris Eglītis, Rihards Leja un Jānis Šteinbergs. Tiesa, palīgā no citām Latvijas komandām bija nākuši Emīls Reniņš un Roberts Freibergs.

Jau mača pirmajās 13 minūtēs, pieļaujot kļūdas vai sasteidzot uzbrukumu, savos vārtos ielaidām 13 bumbas, nonākot zaudētājos ar 3:13. Atlikušās puslaika minūtēs nospēlējām līdzīgi, saglabājot desmit vārtu deficītu (11:21). Diemžēl mājinieki iesākto turpināja otrajā puslaikā un finālā izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 43:19. Šķiet, visus spēkus vakardien bijām atstājuši Rīgas čempionāta finālspēlē.

Rezultatīvākais mūsu komandā ar pieciem gūtajiem vārtiem bija Andis Ērmanis, bet četras reizes precīzs bija Mārtiņš Leitis un Artis Laganovskis.

Nākamo spēli aizvadīsim 14. oktobrī, kad savā pirmajā Latvijas čempionāta spēlē plkst. 19:15 ASK sporta zālē tiksimies ar “RVR” vienību.

Baltijas līga.
7.oktobris.
Klaipēdas Dragunas – LSPA/NB-SAN 43:19 (21:11)
LSPA/NB-SAN: Ērmanis 5/1, Leitis un Laganovskis 4, Reniņš 3, Černousovs, Lazda un Čikuts 1.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.