Pastiprinamies ar Laganovski

Mūsu komandai pievienojies viens no aizvadītās sezonas Latvijas čempionāta rezultatīvākajiem spēlētājiem Artis Laganovskis.

Ogrēnietis Laganovskis līdz šim pārstāvēja “Jūrmalas Sports” vienību, ar kuru pērn izcīnīja ceturto vietu Latvijas čempionātā. 27 gadus vecais spēlētājs aizvadītajā Latvijas čempionātā ar 150/5 gūtajiem vārtiem bija ceturtais rezultatīvākais spēlētājs līgā. Ar kreiso roku spēlējošais Laganovskis būs vērtīgs papildinājums mūsu komandai, kas ar savām īpašībām noteikti uzlabos mūsu spēli uzbrukumā.

Epizodiski, piedaloties Baltijas līgā, Laganovskis palīdzēja mums jau aizvadītajā sezonā, četrās spēlēs atzīmējoties ar deviņiem precīziem metieniem. Bijušais “jūrmalnieks” bija mūsu komandas sastāvā arī augustā notikušajā “Polva Cup 2012” turnīrā.

“”LSPA” nolēmu pievienoties dažādu iemeslu dēļ,” stāsta Laganovskis. “Galvenokārt tas saistās ar darbavietu un dzīvesvietu, tāpēc, apsverot arī citus argumentus, nolēmu pievienoties “LSPA”. Komanda man nav sveša, jo jau pērn LSPA palīdzēju Baltijas līgā, piedaloties četrās spēlēs.

Mērķi handbolā ir lieli – bez traumām aizvadīts sezona, čempiontituls. Bet līdz tiem vēl jāizaug. Šobrīd vēlos labi nospēlēt Latvijas čempionātā, kā arī pēc iespējas labāk sevi parādīt Baltijas līgā. Līdz tam vēl “jāiejūtas komandā”, jo handbols tomēr ir komandas spēle un viens laukumā neko nevar panākt.”

Līdz ar to mūsu komandā spēlēs jau četri kreiļi – Normunds Blome, Andis Ērmanis, Lauris Eglītis un Artis Laganovskis.

Pirmo oficiālo spēli šajā sezonā aizvadīsim jau 9. septembrī, kad ASK sporta zālē plkst. 17:20 Rīgas atklātā čempionāta spēlē tiksimies ar “ASK/LU” vienību.

4 komentāri “Pastiprinamies ar Laganovski

  1. Gaidāma nopietna konkurence. Īpaši malēja uzbrucēja pozīcijā!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.