Vēl viens zaudējums

Arī otrajā Baltijas līgas mačā piedzīvojām zaudējumu, ASK sporta zālē ciešot sakāvi pret Igaunijas “Polva Serviti” handbolistiem ar 22:35 (12:15).

Salīdzinot ar vakardienas spēli pret Kehras handbolistiem, šodien mūsējiem nevarēja palīdzēt Guntars Lejnieks, bet iesildīšanās laikā savainojumu guva arī vārtsargs Helmuts Tihanovs. Tiesa, ļoti veiksmīgi spēlē iesaistītājs attiecīgi Kristaps Broks un Raitis Puriņš.

Spēli iesākām veiksmīgi, pēc Arta Laganovska, Riharda Lejas un Kristapa Broka precīzajiem metieniem septītajā minūtē izvirzoties vadībā ar 4:1. Viesi ātri rezultātu līdzsvaroja,  bet, realizējot vairākus ātros uzbrukumus 22. minūtē jau panāca +5 (13:8). Piecu minūšu laikā mūsējiem izdevās savus vārtus atstāt sausā, bet, gūstot vārtus, Jānim Šteinbergam, Rolandam Ivanovam, Kristapam Brokam un Laurim Rūtiņam, izdevās samazināt rezultāta starpību līdz minimumam (12:13). Puslaika izskaņā igauņi guva divus bezatbildes vārtus, dodoties atpūtā ar 15:12.

Pēc pārtraukuma atgriežoties laukumā pirmajās 15 minūtēs guvām tikai trīs vārtus, kamēr igauņi veiksmīgi izmantoja mūsu kļūdas uzbrukumā un guva vairākus vieglus vārtus, panākot puslaika vidū jau +9 (24:15). Mača izskaņā nedaudz atdzīvojās arī mūsu uzbrukumus, tomēr piedzīvojām pārliecinošu zaudējumu ar 22:35.

Rezultatīvākie mūsu komandā bija Kristaps Broks, Rolands Ivanovs un Normunds Blome, kuri guva pa četriem vārtiem. Trīs reizes precīzi bija Lauris Rūtiņš, Rihards Leja un Jānis Šteinbergs.

Nākamo spēli aizvadīsim nākošajā nedēļas nogalē, kad 11. februārī plkst. 17:00 izbraukumā Latvijas čempionāta spēlē tiksimies ar “SK Latgols”.

Baltijas līga.
5. februāris.
LSPA – Polva Serviti 22:35 (12:15)
LSPA: Ivanovs, Blome un Broks 4, Rūtiņš, Leja un Šteinbergs 3, Laganovskis 1.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.