Ludzāniešu pārbaudījums

Pēc dažām stundām ASK sporta zālē plkst. 15:20 tiksimies ar “SK Latgols” handbolistiem, lūkojot izcīnīt astoto uzvaru pēc kārtas Latvijas čempionātā.

Sezonas pirmajā savstarpējā spēlē ar Ludzas komandu izbraukumā svinējām pārliecinošu uzvaru ar 46:23. Gaidāms, ka šajā spēlē mūsu komandas vārtus savainojumu problēmu dēļ varētu sargāt komandas treneris Andris Molotanovs, bet sastāvā joprojām nebūs Egils Politers.

Interesanti, ka pēdējo treniņu pirms spēles ceturtdien aizvadījām neierastā stilā, slēpojot Biķernieku trasē. Jauniegūtās emocijas cerams ļaus parādīt labu spēli pret “SK Latgols”, kura turnīra tabulā ieņem tikai vienu vietu zemāk par mums – ceturto.

Vakardien mūsu dāmu komanda izcīnīja uzvaru izbraukumā par Skrīveru komandu – 33:22 (17:9). Uz Aizkraukli vairākas mūsu spēlētājas devās savainotas vai pēc slimības pārciešanas, tomēr tas netraucēja meitenēm astoņu meiteņu sastāvā izcīnīt kārtējo uzvaru. Rezultatīvākā mūsu komandā bija Agrita Nardiševa, kura guva deviņus vārtus, savukārt astoņas reizes precīza bija Laura Krievāne.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.