Zaudējam arī Klaipēdai

Arī pret otro Lietuvas komandu Klaipēdas “Zemaitijos Dragunas” piedzīvojām zaudējumu, ceturtajā Baltijas līgas mačā ciešot sakāvi ar 25:31 (12:14).

Diemžēl spēlē ar “Zemaitijos Dragunas” pēc vakardienas mačā “VHC Sviesa” lauztā deguna dēļ nevarēja piedalīties viens no mūsu vispieredzējušākajiem spēlētājiem Edgars Vadzītis. Ārsti paredz, ka spēlētājām nepieciešama vismaz nedēļu gara atpūta.  Tieši tāpēc treneris Andris Molotanovs vairs nevarēja tik brīvi variēt ar ārējo līniju.

Pēc trīs Oskara Arāja metieniem trešajā minūtē izvirzījāmies vadībā ar 3:2. Turpinājumā ļoti veiksmīgi turējām līdzi ātrajiem Klaipēdas handbolistiem. Piecas minūtes pirms pārtraukuma Oskars Arājs atkal mūsu komandai panāca +5, tomēr pēdējās minūtēs nospēlējām ļoti slikti uzbrukumā, kas viesiem ļāva gūt vairākus vieglus vārtus un doties atpūtā ar +2 (14:12).

Otrajā puslaikā tikai pirmās piecas minūtes spējām cīnīties ar masīvajiem Lietuvas handbolistiem. Pakāpeniski “Zemaitijos Dragunas” handbolisti izmantoja mūsu kļūdas un lēnām audzēja pārsvaru, puslaika vidū iegūstot sešu vārtu handikapu (23:17). Puslaika otrajā pusē rezultatīvi nospēlēja mūsu sezonas ieguvumi Mareks Černousovs un Mārtiņš Dāvidnieks, neļaujot lietuviešiem vairāk palielināt rezultāta starpību. Tiesa, tas mūs neglāba no zaudējum ar 25:31.

Rezultatīvākais mūsu komandā bija Oskars Arājs, kurš guva 10/1 vārtus, savukārt četrreiz precīzs bija Ēriks Blūms.

Divi piedzīvotie zaudējumi Baltijas līgas kopvērtējuma tabulā mūsu komandu atsvieda uz sesto vietu septiņu komandu konkurencē. Līderi ir “Riihimaen Cocks”, bet otrā Latvijas komanda Dobeles “Tenax” ieņem pēdējo vietu.

Nākošo spēli aizvadīsim jau 23. oktobrī, kad Latvijas čempionātā pl. 17:00 ASK sporta zālē spēlēsim ar “ASK” handbolistiem.

Baltijas līga.
17. oktobris.
LSPA – Zemaitijos Dragunas 25:31 (12:14)

LSPA: Arājs 10/2, Blūms 4, Lejnieks, Černousovs, Politers un Kurmēns 2, Lisovskis, Blome un Dāvidnieks 1.

2 komentāri “Zaudējam arī Klaipēdai

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.