Sāpīga pirmā neveiksme

Edgars Vadzītis (Foto: Sandra Škutāne)

Dobeles “Tenax” handbolisti šovakar savā laukumā sagādāja mūsu vienībai pirmo zaudējumu Latvijas čempionātā, pieveicot mūsu handbolistus ar 38:34 (19:21).

Neskatoties uz neveiksmi turnīra tabulā, pateicoties labākai savstarpējai un kopējai zaudēto un gūto vārto attieības dēļ, jorpojām ieņemam pirmo vietu. Ja arī turpmākajās spēlēs cīnīsimies ar vienādu bilanci kā dobelnieki, zelta medaļas tik un tā pienāksies mūsu vienībai. Katrs zaudētais mačs var izrādīties liktenīgs.

Neveiksmīgu spēli šodien aizvadīja Artis Kurmēns, kurš atguvās tikai mača beigās. Tāpat švaki nospēlēja arī Normunds Blome. Labāk varēja nospēlēt arī abi vārtsargi – Ivars Lācis un Raitis Puriņš. Principā dobelnieki parādīja mūsu vienības vājās vietas, kuras jāizlabo līdz spēlei sestdien, kad NBS sporta zālē plkst. 19:10 spēlēsim ar “Jūrmalas sports” handbolistiem. Uzslavas pēc šīs spēles pelnījuši Edgars Vadzītis un Oskars Arājs.

Pirmajā puslaiku veiksmīgāk iesāka mājinieki, izvirzoties dažu vārtu vadībā. Pēdējās puslaika desmit minūtēs jau labāk darbojāmies laukumā mēs, vispirms rezultātu izlīdzinot, bet pēc tam iegūstot arī divu vārtu pārsvaru (16:14 un 21:19). Otrajā puslaikā “Tenax” handbolisti spēli līdzsvaroja, bet izšķirošo izrāvienu veica pēdējās 15 mača minūtēs, panākot arī +5 (34:29). Beidzot atguvās Artis Kurmēns, kurš guva četrus no pieciem mūsu komandas vārtiem, neļaujot dobelnieki vairāk palielināt rezultāta starpību. Spēle noslēdzās ar 34:38.

Rezultatīvākais mūsu komandā bija Edgars Vadzītis, kurš guva desmit vārtus, savukārt pretiniekiem tikpat reizes mūsu vārtsargus pārspēja Gints Apals un Kaspars Straume.

Latvijas čempionāts.
17. februāris.
Dobeles Tenax – LSPA 38:34 (19:21)

Tenax: K. Straume un Apals 10, Kalniņš 6/1, Krastiņš 4, Bisenieks 3, Auziņš un Meluškāns 2, K. Bilkštis 1.
LSPA: Vadzītis 10, Arājs 8, Kurmēns 7, Ērmanis 4/1, Lejnieks 3, Rūtiņš un Blome 1.

8 komentāri “Sāpīga pirmā neveiksme

  1. nu ar taadiem speeleetaajiem jau vajadzeeja uzvareet.
    varbuut nemaakat izmantot speeleetaaju potenciaalu ???

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.