Trifanovs spēlēs Vācijā

Raimonds Trifanovs (Foto: Sandra Škutāne)

Mūsu handbolists Raimonds Trifanovs karjeru turpinās Vācijas reģionālās līgas dienvidrietumu zonas (3. pēc spēka) klubā “VTZ Saarpfalz”.

Trifanovs Vācijā ieradās jau 28. janvārī, taču pirmo spēli aizvadīs tikai 21. februārī, kad latvieša jaunais klubs tiksies ar “TV Gelnhausen” handbolistiem. Tas tāpēc, ka handbolistam jānogaida divi mēneši kopš pēdējās spēles mūsu vienības sastāvā. Līgumus vēl nav parakstīts, taču spēlētājs cer, ka tas tiks izdarīts nākamnedēļ.

“Ar sadzīves apstākļiem esmu apmierināts un gaidu, kad parakstīsim līgumu,” stāsta Trifanovs. “Domāju, ka komandā iekļaušos labi. Bez manis klubā spēlē vēl divi ārzemnieki – Krievijā dzimušais zviedrs Vasilijs Lundbergs (pirms tam sezonu aizvadīja Zviedrijas elites līgas klubā “LIF Lindesberg”) un slovāks Mareks Galla, kas šeit spēlē jau vairākus gadus. Pārējie komandas biedri ir vācieši.”

Šosezon mūsu komandā Latvijas čempionāta astoņās spēlēs Raimonds Trifanovs guva 36 vārtus, savukārt Baltijas līgas četros mačos bija precīzs 21 reizi. Latvijas izlases spēlētāja jaunais klubs “VTZ Saarpfalz” dienvidrietumu zonā 16 komandu konkurencē ieņem 12. vietu. Kopumā reģionālajā līgā spēlēs nu jau seši Latvijas handbolisti. Trīs no tiem – Arnolds Straume, Margots Valkovskis un Jānis Pavlovičs – bija iekļauti arī Latvijas izlases sastāvā 2011. gada pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīrā.

6 komentāri “Trifanovs spēlēs Vācijā

  1. Raiti…gribētu zināt to noteikumu, kāpēc jāgaida 2mēneši, jo man nekas tāds nebija jādara…ja vari, noskaidro..
    un par to Krievijā dzimušo zviedru, gribu palabot…viņš ir krievs, dzimis krievijā, vēlāk ar vecākiem pārvācies uz Zviedriju. tagad ir Zviedrijas pilsonis, bet tas nemaina faktu, ka viņš ir krievs. tāpat kā Pētersons nav latvijā dzimis islandietis…;)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.