Turpinām uzvarēt

Jūrmalas sports - LSPA (Foto: Reinis Lismanis, skjs.lv)

Latvijas čempionātā handbola šodien izcīnījām jau piekto uzvaru pēc kārtas, Spuņņciemā ar 38:26 (18:12) pieveicot vienus no favorītiem cīņā par medaļām, “Jūrmalas sports” handbolistus.

Mūsu komandā nespēlēja divi pamatsastāva spēlētāji Artis Kurmēns un Kaspars Lisovskis, savukārt jūrmalnieki iztika bez savainotā Artūra Ivanova, bet pusslims spēlēja Kristaps Ence.

Maču veiksmīgāk iesāka mājinieki izvirzoties 11. minūtē vadībā ar 7:5. Mūsu komandā uzbrukumā spēli diriģēja Raimonds Trifanovs un Edgars Vadzītis. Tieši Raimonds, gūstot trīs vārtus pēc kārtas, izvirzīja mūs vadībā 19. minūtē ar 11:8. Pēc tam jūrmalnieki mēģināja vienlaicīgi individuāli segt Vadzīti un Trifanovu, taču rezultatīvi nospēlēja Oskars Arājs, astoņas minūtes pirms beigām panākot +5 (13:8). Turpinājumā vārtu guva arī jau pieminētais Arājs, Vadzītis un Guntars Lejnieks, ļaujot pirms pārtraukuma iekrāt sešu vārtu pārsvaru (18:12).

Otrajā puslaikā Lauris Rūtiņš uzreiz palielināja rezultāta starpību līdz septiņiem vārtiem (19:12), tomēr visiem pēc Kristapa Ences gūtajiem vārtiem 47. minūtē izdevās samazināt līdz pieciem vārtiem (23:28). Turpinājums mājinieku centieni mainīt spēles gaitu noplaka, bet mēs labi nocīnījāmies aizsardzībā un galvenokārt ar ātro un pusātro uzbrukumu palīdzību palielinājām rezultāta starpību līdz 12 vārtiem (38:26).

Rezultatīvākie mūsu komandā bija Edgars Vadzītis un Raimonds Trifanovs, kuri katrs guva pa astoņiem vārtiem. Pretiniekiem pa sešiem precīziem raidījumiem izdarīja Kristaps Ence, Mareks Černousovs un Rolands Ivanovs.

Nākošo spēli Latvijas čempionātā aizvadīsim 21. novembrī, kad NBS sporta zālē plkst. 19:10 tiksimies ar “Ogres SC” handbolistiem.

Latvijas čempionāts handbolā.
15. novembris.
Jūrmalas sports – LSPA 26:38 (12:18)

Jūrmalas sports: Černousovs un K. Ence 6, R. Ivanovs 6/3, E. Latkovskis 4, R. Ence un Tukāns 2. 7 m: 3/3, 3 brīdinājumi, 4 noraidījumi.
LSPA: Vadzītis un Trifanovs 8, Lejnieks 7, Rūtiņš un Arājs 4/1, Ērmanis 3, Politers 1. 7 m: 3/2, 3 brīdinājumi, 4 noraidījumi.
Tiesneši: R. Līcis/Z. Stoļarovs

3 komentāri “Turpinām uzvarēt

  1. No malas izskatiijas paarliecinoshi sakartota speele! Taa kaa trenerim paatiik- bez areeji izradiitaam emocijaam, bet ar skaidri izpildiitu spelees plaanu!
    ps.vienigi blomes kungs mazliet vairaak emocinaalaaks bija, bet tas pieder pie lietas:)
    pss. vadzisha apakshinaja parliecinoshi aizstaaja Kurmja ikspeles shedevrus!
    Bija patikami skatities- izskatijaties kaa laba komanda!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.