Turpinājums veiksmīgs

Priekšplānā Līga Eihvalde (Foto: Sandra Škutāne)

Pēc pirmā piedzīvotā zaudējuma Latvijas čempionātā jau nākošajā mačā spējām izcīnīt uzvaru, otro reizi sezonā pieveicot “Jēkabpils/Skrīveri” handbolistes. Savā laukumā bijām pārākas ar 40:24 (17:10).

Mača sākumā pēc Lindas Brikmanes un Kristīnes Kirejevas gūtajiem vārtiem “Jēkabpils/Skrīveri” handbolistes septītajā minūtē izvirzījās vadībā ar 3:1. Veiksmīgi mūsu vārtos spēlēja Kristīne Klementjeva, savukārt pretējā laukuma pusē rezultatīvi nospēlēja Agrita Nardiševa, Aleksandra Strauta, Jūlija Stanovova un Līga Eihvalde, izvirzot mājinieces jau vadībā ar 5:3.

“Jēkabpils/Skrīveri” pēc Anetes Čeičas un Kirejevas precīzajiem metieniem vēl rezultātu izlīdzināja (5:5), tomēr turpinājumā viešņas pieļāva vairākas kļūdas, kas ļāva mūsu meitenēm vairākkārt aizskriet ātrajos un pusātrajos uzbrukums, līdz pārtraukumam iegūstot +7 (17:10). Arī otrajā puslaikā “Jēkabpils/Skrīveri” vienība turpināja regulāri kļūdīties, kuras pretinieces pārvērta vārtu guvumos. Rezultātā pārliecinošā mūsu uzvara ar 40:24.

Rezultatīvākā uzvarētāju komandā bija Jūlija Stanovova, kura guva 11/1 vārtus, savukārt pa septiņiem vārtiem guva Aleksandra Strauta, Agrita Nardiševa un Jeļena Suhoručenkova. Pretiniecēm sešus vārtus guva Anete Čeiča, bet pa pieciem – Linda Brikmane un Kristīne Kirejeva.

Latvijas čempionāts handbolā.
24. novembris.
LSPA – Jēkabpils Skrīveri 40:24 (17:10)

LSPA: Stanovova 11/1, Suhoručenkova, Naridševa un A. Strauta 7, Kiršteine 4, Eihvalde 3, Teicāne 1. 7 m: 2/1, 3 brīdinājumi, 1 noraidījums.
Jēkabpils/Skrīveri: Čeiča 6, L. Brikmane un Kirejeva 5, Sasko 4, Liepiņa 2, Jakovļeva un Stauža 1. 7 m: 0/0, 1 brīdinājums, 0 noraidījumi.

1 komentārs “Turpinājums veiksmīgs

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.