Trešā pēc kārtas

Egita Kiršteine (centrā) Foto: Sandra Škutāne

Uzvaru gājienu Latvijas čempionātā turpina mūsu sieviešu komanda, kas jau izcīnījusi trešo uzvaru pēc kārtas, izbraukumā ar 37:21 (16:7) pieveicot Dobeles SS handbolistes.

Kaut arī nerealizējām vairākus precīzus metienus no labām pozīcijām, jau pirmajā puslaikā ieguvām deviņu vārtu pārsvaru (16:7). Pēc pārtraukuma spēle savu sižetu nemainīja, un mēs izcīnījām trešo uzvaru čempionāta trīs spēlēs – 37:21. Jāatzīmē, ka mūsu vienības vārtus visu maču sargāja Marina Ivanova.

Rezultatīvākā uzvarētāju komandā bija Jūlija Stanovova un Darja Guseva, spēles protokolā atzīmējoties ar deviņiem gūtajiem vārtiem. Pretiniecēm sešas reizes precīza bija Laura Ņeverovska.

Nākošo spēli Latvijas čempionātā aizvadīsim 29. oktobrī, kad Jēkabpilī plkst. 19:00 tiksimies ar “Jēkabpils/Skrīveri” handbolistēm.

Latvijas čempionāts.
21. oktobris.
Dobeles SS – LSPA 21:37 (7:16)

SS: Ņeverovska 6, Šteinerte un Šmuksta 3, Veldze, 2, Vismane 2/1, Āriņa, Krūmiņa, Ramate, Damberga un Zinčenko 1. 7 m: 5/1, 3 brīdinājumi, 6 soda minūtes.
LSPA: Guseva 9, Stanovova 9/3, Suhoručenkova 7, Strauta 5/1, Eihvalde, Teicāne un Kiršteine 2, Nardiševa 1. 7 m: 4/4, 1 brīdinājums, 4 soda minūtes.
Tiesneši: E. Bogdanovs/I. Čerņavskis

1 komentārs “Trešā pēc kārtas

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.