Atklājam Baltiju

Artis Kurmēns uzsmaida skatītājiem (Foto: Sandra Škutāne)

Jau rītdien 21. oktobrī plkst. 19:45 NBS sporta zālē tiksimies ar vienu no spēcīgākajām Igaunijas handbola vienībām “Polva Serviti”, atklājot jauno Baltijas handbola līgas sezonu.

Pagājušajā sezonā Baltijas līgā 11 komandu konkurencē ierindojāmies desmitajā vietā, bet šogad pēc sastāva pastiprināšanas mūsu komandas mērķis ir izcīnīt kādu no trīs pirmajām vietām.

Sezonas sagatavošanās posmā jau tikāmies ar “Polva Serviti” handbolistiem, piedzīvojot zaudējumu ar 27:37 (17:21). Rezultatīvākie šajā spēlē bija Raimonds Trifanovs un Artis Kurmēns, kuri katrs guva pa sešiem vārtiem.

Līdz pat šodienai organizatori – igauņi – turēja informāciju slepenībā par Baltijas handbola līgas norisi un komandu sastāvu. No pērnā gada 11 komandām palikušas vairs tikai piecas – pērnā gada čempioni Minskas “Dinamo” (Baltkrievija), “LSPA” (Latvija), “Polva Serviti” (Igaunija), “HC Kehra” (Igaunija) un “Riihimaen Cocks” (Somija).

Visas komandas aizvadīs divu apļu turnīru, reizi ar katru pretinieku spēlējot savā laukumā un izbraukumā. Pēc tam labākās četras vienības kvalificēsies finālturnīram.

Plakātu pirmajai Baltijas līgas spēlei ar Igaunijas “Polva Serviti” var lejupielādēt šeit.

6 komentāri “Atklājam Baltiju

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.