Starts 7. un 10. oktobrī

Foto: Sandra Škutāne

Pirmās spēles Latvijas čempionātā aizvadīsim oktobra pirmajā nedēļā. Kā pirmā laukumā dosies sieviešu komanda, kas 7. oktobrī plkst. 19:30 Ogrē tiksies ar vietējo “Ogres SC”, savukārt vīrieši pirmo maču aizvadīs 10. oktobrī plkst. 19:10 NBS sporta pret HK “S&A” vienību.

Arī šosezon, neskatoties uz dažādām finansiālām problēmām, Latvijas handbola čempionātā uzsāks tāds pats komandu skaits, kā pērn – desmit vīriešiem un sešas sievietēm. Sieviešu konkurencē pēc vairāku gadu pārtraukuma atgriezusies Dobeles SS handbolistes, kas aizstās Salaspils vienību. Vīriešu turnīrā komandu sastāvs nav mainījies.

Sievietes aizvadīs divu apļu turnīru, bet Latvijas čempionāta zelta medaļu ieguvējas noskaidros pēc izslēgšanas turnīra, kurā piedalīsies labākās četras komandas pēc pirmā apļa. Vīriešu konkurencē čempions noskaidrosies pēc divu apļu turnīra aizvadīšanas. Paredzams, ka Latvijas čempioni tiks noskaidroti marta beigās. Aprīlī vīriešiem notiks Latvijas kausa izcīņā.

Drīzumā klajā nāks arī Latvijas Handbola federācijas mājas lapā, kurā varēs teksta režīmā sekot līdzi lielākai daļai no Latvijas čempionāta spēlēm. Ar pilnu mūsu komandas kalendāru var iepazīties sadaļā Kalendārs.

6 komentāri “Starts 7. un 10. oktobrī

  1. Sēli, Latvijā 22.10.2009 ir ceturtdiena! Ceturtdiena Latvijā ir darba diena (ar sekojošu vēl vienu darba dienu – piektdienu)! Darba dienās Latvijā cilvēki lielākoties studē, strādā, trenējas… tā ka, piedod, bet nespīd pārcelt uz 22.10.2009… :p

  2. G#14…Seelis piekrīt pat 23.10.2009…
    tur tādas atrunas kā sekojoša darba diena nevar atrast..;)

  3. Sēli, ja Tu iepazītos ar jaunāko informāciju, tad zinātu, ka no 23.10. līdz pat 25.10.2009 HK LSPA vīri ir aizņemti Baltijas līgā… ;)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.