Ieskriešanās noslēgusies

Artis Kurmēns

Rīgas atklātā čempionāta mačā savā laukumā sagraujot “Jūrmalas sports-2” ar 39:13 (15:9), izcīnījām otro uzvaru turnīrā. Nākošajās divās spēlēs tiksimies ar jau daudz nopietnākiem pretiniekiem – “Jūrmalas sports” un “ASK”.

Pirms spēles izskrienot krosu stadionā un paviesojoties svaru zālē, mūsu komandai mača sākums un varētu teikt pat viss pirmais puslaiks izvērtās ļoti smags. Uzbrukumā pieļāvām ļoti daudz kļūdas (labi nospēlēja jūrmalnieku vārtsargs), savu pārsvaru audzējot ļoti lēni. Puslaika vidū panācām +6 (10:4), tomēr viesi izmantojot skaitlisku vairākumu un mūsu neprecizitāti, guva trīs bezatbildes vārtus (7:10). Līdz puslaika beigām tomēr spējām nedaudz uzlabot skatu uz tablo, taču par savu spēli to nevarētu teikt – 15:9.

Pēc pārtraukuma palielinājām savus apgriezienus (daudz aizskrējām ātrajos uzbrukumos), nospēlējām precīzāk uzbrukumā un aizsardzībā. Labi nospēlēja abi vārtsargi, ļaujot pretiniekiem otrajā puslaikā gūt tikai četrus vārtus. Līdz ar to beigās izcīnīta pārliecinoša uzvara ar 39:13.

Mūsu sastāvā šodien dažādu apstākļu dēļ nespēlēja Raimonds Trifanovs, Lauris Rūtiņš un Andis Ērmanis. Rezultatīvākie uzvarētājiem bija Oskars Arājs un Artis Kurmēns, kuri guva pa deviņiem vārtiem. Pretiniekiem piecas reizes precīzs bija Jānis Kupčs.

Nākošo spēli aizvadīsim jau 26. septembrī, kad Spuņņciemā plkst. 13:00 tiksimies ar “Jūrmalas sports” handbolistiem, kas turnīrā izcīnījusi jau divas uzvaras.

Rīgas atklātais čempionāts.
15. septembris.
LSPA – Jūrmalas sports-2 39:13 (15:9)

LSPA: Kurmēns 9, Arājs 9/3, Politers 6, Kiršteins, Lisovskis, Vadzītis un Blome 3, Broks, Lejnieks un Reniņš 1. 7 m: 4/3, 2 brīdinājumi, 10 soda minūtes
Jūrmalas sports-2: Kupčs 5/2, N. Gulbis 4/1, Aušts, Korejevs, Rudevičs un Korzāns 1. 7 m: 5/3, 3 brīdinājumi, 2 soda minūtes.
Tiesneši: M. Šakola/A. Koponāns

8 komentāri “Ieskriešanās noslēgusies

  1. Vēstis no skandināvijas,Skolastika aizver muti,pat Zviedrijā smird,kā taa šodien nostāvēja I.Lācis???

  2. tas rezultats nav biku kljuudains, jus tak pirmo puslaiku vinnejat nevis zaudejat! :D

  3. opā…kāds uz Zviedriju atbraucis…:)
    un pat ciemā nedodas..:D
    ew…Raiti…”pirms treniņa izskrējām krosu”…
    oficiāla spēle…tas nav treniņš…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.