Pārbaude Igaunijā

Andris Molotanovs

Nedēļas nogalē Igaunijas pilsētā Pillē piedalīsimies četru komandu pārbaudes turnīrā, sacenšoties ar Igaunijas klubiem “Polva Serviti” un “Viljandi HC”, kuri Igaunijas čempionātā pērn attiecīgi izcīnīja trešo un ceturto vietu, kā arī Krievijas superlīgas piekto spēcīgāko vienību Sanktpēterburgas “Ņeva”.

Pirmo spēli sestdien plkst. 13:00 aizvadīsim tieši ar Krievijas superlīgas vienību, par kuras galveno treneri pirmo sezonu strādā olimpiskais čempions Dmitrijs Torgovanovs. Bijušais Krievijas izlases spēlētājs pagājušajā sezonā spēlēja Vācijas 1. bundeslīgā “HSV Hamburg”, kuras sastāvā 24 spēlēs guva 25 vārtus.

Laukuma saimnieki, “Polva Serviti” mums ir labi pazīstama vienība. Ar to divreiz spēlējām aizvadītajā sezonā Baltijas līgā, piedzīvojot divus zaudējumus ar 26:33 (Ulbrokā) un 30:42 (Pillē). Cīņā par Igaunijas čempionāta bronzas medaļām Pilles handbolisti diezgan viegli pieveica mūsu trešos pretiniekus turnīrā “Viljandi HC”.

“Turnīrā nespēlēsim uz rezultātu, jo fiziskās sagatavotības nometne ir tikai pusē,” par pārbaudes turnīru stāsta mūsu galvenais treneris Andris Molotanovs. “Līdz ar to ar bumbām treniņos esam darbojušies ļoti maz. Arī trīs spēles divās spēlēs būs labs pārbaudījums spēlētājiem.

Šajos mačos varēs novērtēt kā jaunie spēlētāji iekļausies komandā, kā arī iegūt priekšstatu par taktiskajiem risinājumiem turpmākajās spēlēs. Spēles Igaunijā būs laba pārbaude ar spēcīgākām komandām pirms Rīgas čempionāta.”

Igaunijā “LSPA” sastāvā debitēs četri handbolisti Oskars Arājs, Andis Ērmanis, Egils Politers un Emīls Reniņš. Tāpat laukumā izies arī Einārs Kiršteins, kurš pērn mūsu komandai palīdzēja Baltijas līgas mačos, bet šogad plāno pievienoties mūsu vienībai.

Sastāvs Igaunijā: Ivars Lācis, Raitis Puriņš, Artis Kurmēns, Raimonds Trifanovs, Kaspars Lisovskis, Norumds Blome, Guntars Lejnieks, Einārs Kiršteins, Oskars Arājs, Andis Ērmanis, Egils Politers, Emīls Reniņš
Treneris: Andris Molotanovs

Kalendārs
22. augusts
11.00 Põlva Serviti – Viljandi HC
13.00 Sankt-Peterburg Universitet-Neva – LSPA
17.00 Viljandi HC – Sankt-Peterburg Universitet-Neva
19.00 Põlva Serviti – LSPA
23. augusts
11.00 Viljandi HC – LSPA
13.00 Põlva Serviti – Sankt-Peterburg Universitet-Neva

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.