Atgriežamies Latgalē

Rītdien 2. maijā Ludzas sporta hallē aizvadīsim Latvijas virslīgas čempionāta pirmo ceturtdaļfināla spēli, plkst. 13:00 tiekoties ar SK “Latgols” handbolistiem, kas astodaļfinālā divu spēļu summā pārspēja “RVR-Vangaži”.

Pēdējo reizi Latgalē viesojāmies pavisam nesen marta beigās, kad ar 40:29 pieveicām “Latgols” handbolistus, regulārajā turnīrā nosargājot trešo vietu, kas ļāva izslēgšanas mačus uzsākt no ceturtdaļfināla. Pirmajā spēlē valsts meistarsacīkstēs pagājušā gada novembrī Rīgā Ludzas komandu, kas starpvērtējumā ierindojās sestajā vietā, pieveicām ar 38:28.

Dueļa uzvarētāja divu spēļu summā iekļūs pusfinālā, kurā tiksies ar Dobeles “Tenax” handbolistiem, kuriem piekāpāmies jau AB.LV Latvijas kausa izcīņas pusfinālā. Par mūsu uzvaru ceturtdaļfinālā vismaz Dobeles kluba mājas lapas administratori ir pārliecināti par visiem 100% procentiem, publicējot savā mājas lapā informāciju, ka 9. maijā “Tenax” spēlēs ar mums nevis “Latgols” vienību. Mēģināsim nepievilt sevi un savus līdzjutējus.

Atbildes spēli aizvadīsim dienu vēlāk 3. maijā NBS sporta zālē plkst. 13:00. Atnāc un iesildi balsi pirms pasaules čempionāta hokeja spēles starp Latvijas un Krievijas valstsvienībām.

Otrajā ceturtdaļfinālā sacentīsies “Jūrmalas sports” un “Ogres SC” handbolisti. Pāra uzvarētāja pusfinālā spēlēs ar valsts čempioniem “ASK/AB.LV”.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.