Dobele sakauta vēlreiz

Apspēle

Šodien Latvijas virslīgas čempionātā izcīnījām otro uzvaru ar nedēļas intervālu pār Latvijas vicečempioniem Dobeles “Tenax”, NBS sporta zālē pretiniekus pieveicot ar 36:32 (18:16).

Neskatoties uz daudzajiem noraidījumiem abās komandās jau pirmajā puslaikā, tas aizritēja līdzīgā cīņā. Puslaika pirmajā pusē veiksmīgi uzbrukumā mūsu komandā darbojās Artis Kurmēns, palīdzot saglabāt līdzīgu rezultātu (15. minūtē 7:7). Priekšpēdējā minūtē pirms pārtraukuma mums pēc Vitālija Borisenko, Raimonda Trifanova un Kaspara Lisovska metieniem izdevās iegūt trīs vārtu pārsvaru (18:15), tomēr 30. minūtē dobelnieku rindās vārtus guva Aigars Lazdiņš – 16:18.

Otro puslaiku labi uzsākām mēs, piecu minūšu laikā kopīgiem spēkiem panākot +6 (24:18). Pēc tam astoņās minūtēs viesi, pateicoties veiksmīgai Raimonda Šteina spēlei vārtos un realizētajiem ātrajiem uzbrukumiem, rezultāta starpību samazināja līdz minimumam – 24:25. Tāda pati rezultāta starpība bija vēl pēc trīs minūtēm (26:27), tomēr turpinājumā dobelnieki turēja līdzi rezultāta starpībā tikai ar Ginta Apala palīdzību, kurš guva pēdējās četrus no “Tenax” vārtiem (56. minūtē 31:33). Izskaņā guvām vēl trīs vārtus, izcīnot pirmo uzvaru Latvijas virslīgas čempionātā pār Dobeles komandu.

Rezultatīvākais mūsu komandā bija Raimonds Trifanovs, kurš guva desmit vārtus, savukārt astoņas reizes precīzs bija Artis Kurmēns. Tāpat labi nospēlēja arī mūsu vārtsargi Ivars Lācis un Raitis Puriņš. Pretiniekiem astoņus vārtus guva Gints Apals, bet septiņus golus guvis Agris Trifonovs.

Neskatoties uz izcīnīto uzvaru Latvijas meistarsacīkšu turnīra tabulā joprojām ieņemam tikai trešo vietu.

Nākošo spēli aizvadīsim jau otrdien 17. februārī, kad plkst. 20:00 NBS sporta zālē Baltijas līgas turnīrā tiksimies ar “ASK/AB.LV” vienību.

Latvijas virslīgas čempionāts.
15. februāris.
LSPA – Dobeles Tenax 36:32 (18:16)

LSPA: Trifanovs 10, Kurmēns 8, Lejnieks 6, Lisovskis 5, V. Borisenko 4/1, Rūtiņš 2, Blome 1. 7 m: 1/1, 3 brīdinājumi, 16 soda minūtes, 1 sarkanā kartīte (Kurmēns 3×2 min.).
Tenax: Apals 8, Trifonovs 7, Lazdiņš 5, Politers 4, Ērmanis 3, Arājs 2, Kalniņš un Meluškāns 1, Krastiņš 1/1. 7 m: 2/1, 3 brīdinājumi, 10 soda minūtes.
Tiesneši: R. Līcis/Z. Stoļarovs

12 komentāri “Dobele sakauta vēlreiz

  1. Nevajag ķircināt tos dobelniekus! ar pilnu atbildību varu pateikt tikai to, ka Dobeles komanda šodien nospēlēja daudz reiz labāk, nekā iepriekšajā nedēļā!!!
    Un Ievinsh čaļiem tak jāatgriežas mājās, protams caur veikalu, var būt rīt?!

  2. Prieks par spēles gala rezultātu, bet… veči ir jāpiešancē pie pozicionālā uzbrukuma. Kad tiksiet galā ar to, tad Dobele vairs nav pretinieks laukumā, un arī ASK ir jākrīt.

    P.S. Baigais prieks par abiem vārtu vīriem, ja ne viņi šodien, tad iespējams viss beigtos savādāk – vai ne Lāci;)

  3. nu jaa, nav ko teikt, ja nu vieniigi to ko shoreiz buutu jāapsveic Jūs, bet ceru ka pēdējo reiz……..
    Es ceru ka uz nākošo speli mees buusim pilnā sastāvā un tad jau redzees……………. :)

  4. Kur tad nu vēl pilnāks sastāvs??? Jums jau tā nav vietas, kur sēdēt uz rezervistu soliņa:) Gribat “paņemt” ar daudzumu?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.