Bez variantiem kaimiņos

Artis Kurmēns, parsportu.lv

Savā 17. Baltijas līgas spēlē, mūsu vienībā nepalīdzot vairākiem vadošajiem spēlētājiem, bez variantiem ar 30:42 (13:23) izbraukumā kapitulējām Igaunijas čempioniem “Polva Serviti”.

Spēli iesākām aktīvi, jau pirmajā uzbrukumā pārķerot bumbu. Ar pirmo piegājienu vārtus neguvām, taču jau nākošajā uzbrukumā ātrajā precīzs bija Lauris Rūtiņš (1:0). Līdzīga spēle ar igauņiem turpinājās pirmās desmit minūtes, kad uz mājinieku ilgajiem pozicionālajiem uzbrukumiem atbildējām ar ātriem atbildes vārtiem Raimonds Trifanova, Laura Rūtiņa un Arta Kurmēna izpildījumā.

Pirmo reizi mačā “Polva Serviti” handbolisti izvirzījās desmitajā minūtē, panākot 7:6. Mūsu apgriezieni noplaka, bet igauņi viegli rotaļājoties apspēlēja mūsu vārtsargus ātrajos uzbrukumos un malas pozīcijām un palielināja pārsvaru. Puslaikā neiemetām arī divas pendeles, nonākot iedzinējos ar desmit vārtu deficītu (13:23).

Pēc pārtraukuma Kaspars Lisovskis un Artis Kurmēns samazināja rezultāta starpību līdz astoņiem vārtiem (15:23). Daudz nesvārstoties, tāda rezultāta starpība turējās gandrīz līdz puslaika vidum (22:30). Desmit minūtes pirms beigām Igaunijas čempioni panāca +15 (22:37). Pēdējās minūtēs ar ātro uzbrukumu palīdzību samazinājām savus mīnusus, piedzīvojot 14. zaudējumu Baltijas līgā ar 30:42.

Rezultatīvākie mūsu komandā bija Lauris Rūtiņš un Artis Kurmēns, kuri guva astoņus vārtus, savukārt sešas reizes precīzs bija Kaspars Lisovskis un Raimonds Trifanovs.

Nākošo spēli aizvadīsim jau svētdien 1. martā, kad plkst. 17:00 Latvijas virslīgas čempionātā tiksimies ar “RVR-Vangaži” handbolistiem, kurus pirmajā aplī pieveicām ar 35:25. Šajā spēlē noteikti piedalīsies Guntars Lejnieks, kurš izlaida maču Igaunijā.Vēl pēc nedēļas Ulbrokā un Priekulē aizvadīsim pēdējās trīs Baltijas līgas spēles.

Baltijas līga.
26. februāris.
Polva Serviti (Igaunija) – LSPA 42:30 (23:13)

LSPA: Kurmēns 8, Rūtiņš 8/3, Lisovskis un Trifanovs 6, Blome un Kiršteins 1. 7 m: 6/2, 3 brīdinājumi, 0 soda minūtes.

4 komentāri “Bez variantiem kaimiņos

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.