Molotanovs sāk darbu

Andris Molotanovs

Pie mūsu vīriešu komandas trenēšanas šonedēļ ķēries bijušais kluba spēlētājs un vārtsargs Andris Molotanovs, galvenā trenera amatā daļēji nomainot jauno LSPA rektoru Jāni Žīdenu.

Jaunajā gadā komanda vairāk strādā pie sportiskās formas atgūšanas, pirmdien un piektdien aizvadot divus fiziskos treniņus LSPA sporta manēžā. Tāpat Molotanovs būs ieviesis korekcijas komandas taktikā, saviem pretiniekiem turpmāk sagādājot jaunus pārsteigumus.

Pērn Molotanovs “Ogres SC” sieviešu vienību aizveda līdz Latvijas čempionāta zelta medaļām.

Pirmās spēles  jaunā trenera vadībā mūsējie aizvadīs nākošajā nedēļas nogalē, kad izbraukumā Somijā un Igaunijā aizvadīs trīs spēles Baltijas līgas ietvaros. Piektdien 16. janvārī ar Somijas čempioniem “Riihimaen Cocks”, bet pēc tam abās brīvdienās pret igauņu klubiem HC “Kehra” un “Chocolate Boys”.

Jāatzīmē, ka Raimonds Trifanovs, kurš bija atrādīties Igaunijas čempioniem “Polva Serviti” vismaz pagaidām komandu neatstāts, bet turpinās priecēt kluba līdzjutējus.

8 komentāri “Molotanovs sāk darbu

  1. Ir gan,nedomā ka Dobelei tikai ir tādi…Kautgan Dobelei bez viņiem vairs nekā nav. Nu ja neskaita lielo šķuni kas ir uzcelts uz kapiem un kam tek jumts………..

  2. :D :D smidini gan Arvid :D:D pasties spoguli :D un par skuni labi kad tads ir :)LSPA nau ne fani ne skunis :D bet gan pirmskara eka kura tik tiešam ativariatā jaliek…. kura tik treneties var :D bet majas skunis pat nau kur var spēlēt :D :D :D nau pat tiem diviem faniem iet kur skatīties :D :D :D

  3. Ko viņš prot, man jau liekas, ka lspa komanda zaudē iegūstot šo treneri.

  4. XXX, varbūt Tu varētu minēt kādus argumentus, ko tad īsti A.M. prot jeb, Tavuprāt, neprot un ko gan LSPA zaudē, iegūstot šo treneri?!
    Savādāk liekas, ka Tu vnk zaudē savu laiku, liekot šeit šādus komentārus!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.