Pirmo reizi Spuņņciemā

Uzvaras virziens

Sestdien 15. novembrī plkst. 13:30 Spuņņciemā tiksimies ar “Jūrmalas sports” handbolistiem, aizvadot priekšpēdējo Latvijas virslīgas čempionāta pirmā apļa spēli.

Salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, “Jūrmalas sports” komanda kļuvusi spēcīgāka. Jaunie spēlētāji kļuvuši vecāki un pieredzējušāki, bet vienības jaunieguvums Rolands Ivanovs, kurš pirms tam spēlēja mūsu komandā, ar 40 gūtajiem vārtiem piecās spēlēs ir līgas piektais rezultatīvākais spēlētājs. Tāpat jāuzmanās no ātrajiem brāļiem Kristapa un Raita Encēm.

Jūrmalnieki iepriekšējā nedēļas nogalē ar mazāku rezultāta starpību nekā mēs piekāpās Latvijas vicečempioniem Dobeles “Tenax” – 23:33 (15:17), tā kā mūs sagaida sīva cīņa. Līdzšinējās piecās spēlēs “Jūrmalas sports” komanda izcīnījusi tikai divas uzvaras, pieveicot “Latgols” un “Stopiņu NHK” handbolistus, bet piekāpjoties abām spēcīgākajām vienībām ASK un Dobelei un “Ogres SC”. Mūsu pretinieki turnīra tabulā ieņem tikai sesto vietu, taču pēc turpmākajām spēlēm noteikti pacelsies par kādu vietu vai divām augstāk.

Pēc mača kopīgi dosimies uz NBS sporta zāli, kur “ASK/AB.LV” komanda aizvadīs EHF kausa izcīņas 3. kārtas spēli, tiekoties ar Vācijas 1. bundeslīgas klubu “TBV Lemgo”.

2 komentāri “Pirmo reizi Spuņņciemā

  1. A kur Spuņciemā atrodas tā sporta zāle? Varētu aizbraukt paskatīties, bet nav ne mazākās nojēgas, kur jābrauc.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.