Noslēgums pludmalē

Pludmalē

Nedēļas nogalē Vaivaru pludmalē notiks 12. Starptautiskais pludmales handbola turnīrs “Nemo”, kurā piedalīsies arī “LSPA” komanda. Mēs esam ielozēti C apakšgrupā kopā ar “Nemo” un “Biroja pasaules” vienībām.

Mūsu komandu pārstāvēs Lauris Rūtiņš, Andris Melnalksnis, Guntis Dembovskis, piepalīdzot arī “K-Rauta” spēlētājiem Guntaram Lejniekam, Ivaram Lācim un Kārlim Savickim. Būsim pārstāvēti arī tiesnešu štābā. Par noteikumu īevērošanu rūpēsies Aigars Vingris, kura pārinieks būs Atis Gailis.

Pirmajā dienā aizvadīsim vismaz divas spēles. Pulksten 14.05 uz pirmā laukuma spēlēsim ar “Nemo” komandu, bet 16.55 tiksimies ar “Biroja pasaules” handbolistiem. Tālākais kalendārs būs zināms pēc labāko noskaidrošanas visās apakšgrupās.

Sacensības noslēgsies svētdien pulksten 15.50 ar uzvarētāju apbalvošana. Pirms gada mūsu komanda izcīnīja otro vietu. Atgādinām, ka pludmales handbolā, atšķirībā no parastā handbola, uzsvars tiek likts uz atraktīvi gūtajiem vārtiem, par ko komandas rēķinam tiek pieskaitīti divi punkti.

2 komentāri “Noslēgums pludmalē

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.