Molotanovam “fair play” balva

Andris Molotanovs

Sezonas noslēgumā pēc vīriešu un sieviešu komandu treneru aptaujas rezultātiem Latvijas handbola federācija balvu par godīgu spēli (fair play) ir nolēmusi piešķirt mūsu komandas vārtsargam Andrim Molotanovam.

Atgādinām, ka pēdējā spēlē ar “K-Rauta” komandu vārtsargs pēdējās minūtēs savainoja galvu, gūstot smagu smadzeņu satricinājumu. Balva Andrim tiks pasniegta sezonas noslēguma vakarā, kas 31. maija vakarā notiks Reval Hotel Latvija.

Notika aptauja arī par labākajiem spēlētājiem aizvadītajā sezonā. “Ogres SC” komanda kā labāko labo insaidu nobalsoja par mūsējo Rolandu Ivanovu, savukārt “K-Rauta” komanda par labāko kreisajā malā atzina Lauri Rūtiņu.

Ja ieskatāmies labāko spēlētāju reitingā 2008./2009. gada sezonai, visaugstāk no mūsējiem atrodas Kirils Meļņiks un Kaspars Lisovskis, kas ieņem 8.-10. vietu. 5.-20. vietu ieņem Artis Kurmēns, bet saraksta ārpusē, par kuriem arī tika atdota vismaz viena balss, palikuši Rolands Ivanovs, Vitālijs Borisenko, Andris Molotanovs un Lauris Rūtiņš.

Maija pēdējā dienā Olimpiskajā sporta centrā Rīgā notiks arī vēl pēdējās handbola spēles, kur čempioni sacentīsies ar pārējo klubu izlasi. Vīriešu klubu izlasē, kur viens no treneriem būs Jānis Žīdens, spēlēs vairāki “LSPA” handbolisti Raitis Puriņš, Vitālijs Borisenko, Kaspars Lisovskis, Artis Kurmēns un Kirils Meļņiks. Spēles sākums pulksten 15:30.

3 komentāri “Molotanovam “fair play” balva

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.