Principiālā cīņa ar “K-Rautu”

Andris Melnalksnis

23. februārī plkst. 17:50 NBS sporta zālē aizvadīsim priekšpēdējo Latvijas handbola čempionāta otrā apļa spēli, tiekoties ar principiālajiem turnīra pretiniekiem “K-Rauta” handbolistiem, kurus pirmajā aplī pieveicām ar 28:27. 2008. gadā abas komandas ir piedzīvojušas tikai vienu zaudējumu, ciešot sagrāves mačā ar ilggadējiem Latvijas čempioniem “ASK-AB.LV”.

Iepriekšējā spēlē ar Dobeles “Tenax/Dzirnavnieks” labās rokas pirksta savainojumu guva mūsu saspēles vadītājs Kaspars Lisovskis, kas liegs viņam piedalīties sestdienas mačā. Viņa vietu sākuma septītniekā visdrīzāk ieņems Guntis Dembovskis. Šonedēļ atsācis trenēties vārtsargs Raitis Puriņš, otrdien junioru izlases rindās spēli pret “RTU” aizvadīja Intars Veļikanovs, bet ceturtdien vieglu treniņu pēc trīs nedēļu pārtraukuma aizvadīja arī Artūrs Kangizers. Par Puriņa dalību spēlē jautājumu nav, bet nav zināms, vai spēlēs Veļikanovs. Kangizers pirmo treniņu ar bumbām aizvadīs nākošnedēļ un šo spēli noraudzīsies no tribīnēm.

Par “K-Rauta” komandas sastāvu sestdienas spēlei sīka informācija nav zināma. Komandu šogad pametis tās galvenais treneris Jānis Vilsons, kurš ar klubu strādāja čempionāta pirmajā aplī. Jāatzīmē komandas vājā spēlē pēdējās trīs mačos, kuros diezgan nepārliecinoši tika pieveiktas “RTU” un “Jūrmalas sports” komandas, kā arī ciesta bezierunu sagrāve pret ASK handbolistiem.

Iepriekšējā spēlē izcīnītā uzvara pār Latvijas vicečempionus Dobeles “Tenax/Dzirnavnieks”, kurus nebijām uzvarējuši kopš 2005./2006. gada sezonas, dod tikai papildus stimulu pagarināt uzvaras sēriju līdz četrām spēlēm.

2 komentāri “Principiālā cīņa ar “K-Rautu”

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.