Atkal bez sudraba Rīgā

LSPA soliņš

Izšķirošajā Rīgas čempionāta spēlē par sudraba medaļām, piekāpjoties saviem sīvākajiem konkurentiem “K-Rauta” handbolistiem ar 23:28 (11:1o), šovakar tika piedzīvots otrais zaudējums pēc kārtas. Arī pērn izšķirošajā mačā par sudraba medaļām tika piedzīvots zaudējums tieši šīsdienas pretiniekiem ar 31:35, kā rezultātā, tāpat kā šogad, tika izcīnītas tikai bronzas medaļas.

Maču ar gūtajiem vārtiem no Guntara Lejnieka puses iesāka “K-Rauta” komanda, taču kopumā veiksmīgāk sākām mēs, atbildot ar četriem vārtiem un sestajā minūtē izvirzoties vadībā ar 4:1. Turpinājumā “vagonkas” handbolisti divreiz nopelnīja 2 minūšu noraidījumus, kurus mēs nemācēja izmantot, bet pretinieki tikmēr rezultāta starpību, pat spēlējot mazākumā, spēja samazināt līdz minimuma (5:6). Spēlei ritot, mēs vēl spēja palielināt savu pārsvaru līdz diviem vārtiem (9:7), tomēr trīs minūtes pirms puslaika beigām pēc diviem Āra Puriņa precīzajiem metieniem rezultāts tika izlīdzināts 9:9. Turpinājumā, pateicoties Arta Kurmēna pūlēm, viesi atjaunoja +2 (11:9), taču puslaiku noslēdza RVR handbolists Jānis Smagars – 10:11.

Otro puslaiku, pirmajā uzbrukumā izlīdzinot rezultātu, ar precīzu metienu iesāka Kārlis Savickis, taču atkal sekoja mūsu atbilde divu vārtu izskatā no Aigara Vingra un Kaspara Lisovska puses (13:11). Ciešā miegā nebija iemiguši arī mājinieki, kuri atbildēja ar trīs vārtiem, otro reizi mačā izvirzoties vadībā 14:13. Rezultāta starpība turpināja lēkāt uz abām pusēm līdz pat puslaika vidum, kad pretinieki panāca +2 (20:18). Lai mēs rezultātu izlīdzinājām (21:21), tomēr pēdējās desmit minūtēs pieļautās kļūdas un neprecizitāte uzbrukumā (gūti 2 vārti) neļāva svinēt uzvaru. Rezultāta “K-Rauta” handbolisti izcīnīja diezgan pārliecinošu uzvaru (28:23), kā arī otro gadu pēc kārtas ieguva Rīgas čempionāta sudraba medaļas, kamēr mums nākas samierināties ar bronzu.

Arī atlikušās divas spēles, kuras jāaizvada katrai komandai (“K-Rauta” pret “RTU”, bet “LSPA” pret “RTU-2”), situāciju turnīra tabulā starp godalgotajām vietām vairs nemainīs. Tāpat jāatzīmē, ka mums šodien nācās iztikt bez diviem labās puses spēlētājiem – kājas savainojumā iedzīvojies Rolands Ivanovs, bet Intars Veļikanovs ir saslimis.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar septiņiem gūtajiem vārtiem bija Jānis Smagars, bet ar pieciem precīziem raidījumiem izcēlās Guntars Lejnieks, Mārtiņš Kazinieks un Āris Puriņš. Mūsu komandā sešus vārtus guva Kaspars Lisovksis, bet pa pieciem Aigars Vingris un Artis Kurmēns.

Rīgas čempionāts handbolā.
3. oktobris.
K-Rauta – LSPA 28:23 (10:11)

K-Rauta: Smagars 7, Ā.Puriņš 5, Kazinieks 5, Lejnieks 5, K.Savickis 4/2, Jakubovskis 2. 3 brīdinājumi, 8 soda minūtes, 7m 2/2
LSPA: Lisovskis 6, Vingris 5, Kurmēns 5, Meļņiks 3/1, Uzulnieks 1, Kangizers 1, Rūtiņš 1/1, V.Borisenko 1. 2 brīdinājumi, 4 soda minūtes, 7m 4/2

6 komentāri “Atkal bez sudraba Rīgā

  1. Teorētiski, ja zaudējam RTU, jūs kārtīgi apspēlējat RTU-2, tad viss var vēl mainīties ar tām godalgām… :) varbūt arī maldos. tas tā mierinājumam.

  2. Bljaviens kreisā maliņa,kurā te visveselīgākā konkurence pa spēli kopā iemet 1 golu..vāji

  3. Kreisajam malinjam shajaa spelee tika pieversta pastirinaata uzmaniiba, pretiniekam pat izlecot lidz 15m, tad jaspele parejiem un jataisa stelles prieksh malinjaam..sapront??

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.