Celtnieks/LSPA Vaiņodē (Foto: Mārtiņš Zitmanis)

Bronzas cīņu turpināsim Ludzā

Ar divām spēlēm brīvdienās “Celtnieks/LSPA” handbolisti Ludzā pret “SK Latgols” turpināsies cīņa par Latvijas Virslīgas čempionāta bronzas medaļām. Sērijā līdz trīs uzvarām šobrīd ar esam iedzinējos ar 0-1.

Sērijas pirmajā mačā pirms nedēļas Rīgā “SK Latgols”, aizvadot labu otro puslaiku, ar 33:27 (12:15) pieveica “Celtnieks/LSPA”. Šovakar komandas tiksies plkst. 19:00, bet svētdien – plkst. 13:00. Sērijas trešo maču tiešraidē demonstrēs arī Sportacentrs.com TV.

Spēlē Rīgā viesi labi izmantoja savu līnijas spēlētāju Edgaru Rancānu, kā arī veiksmīgi spēlēja Ludzas līderi Vitālijs Borisenko, Austris Tuminskis un Kaspars Lisovskis. “Celtnieks/LSPA” sastāvā deviņus vārtus guva Artis Kurmēns, tomēr izslēgšanas spēlē mūsējiem tā īsti joprojām nav izdevies atrast savas komandas garu. Atlikušajās spēlēs darīsim, ko varēsim, lai turpinātu Latvijas medaļu sēriju.

“SK Latgols” par Latvijas čempioniem kļuva 2013. un 2012. gadā, bet LSPA – 2011. un 2010. Piektdien Ogrē pēc 15 gadu pārtraukuma čempionu kausu ieguva Dobeles “Tenax” handbolisti, kuri finālsērijā ar 3-0 pieveica “HK Ogre’.

Ja bronzas iegūšanai būs nepieciešamas atlikušās spēles, tās pēc nedēļas tiks aizvadītas Rīgā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.