Einārs Kiršteins (Foto: Helmuts Tihanovs)

Ar Tihanovu pretī pusfinālam

Latvijas Virslīgas čempionātā sestdien plkst. 16:30 “Celtnieks/LSPA” aizvadīs otro ceturtdaļfināla spēli, ASK sporta zālē tiekoties ar ASK/LU. Sērijā līdz divām uzvarām atrodamies vadībā ar 1-0.

Pirmā sērijas spēle pirms nedēļas noslēdzās ar “Celtnieks/LSPA” uzvaru – 26:22. Nerealizējām daudzas labas vārtu gūšanas iespējas, kā arī ļāvām ASK/LU līderim Ērikam Drobotam mūsu vārtos samest 11 bumbas.

Šajā mačā “Celtnieks/LSPA” sastāvā pirmo maču sezonā aizvadīs pieredzējušais vārtsargs Helmuts Tihanovs. Diemžēl ceļgala savainojuma dēļ no sastāva izkritis vārtsargs Raitis Puriņš, kurš jau iepriekšējās nedēļas spēlē visu maču pavadīja uz rezervistu soliņu. Par vārtu drošību šajā mačā rūpējās viņa vienaudzis Artūrs Buračevskis, kurš arī mokās ar dažādiem mikrosavainojumiem.

Latvijas Handbola federācija sadarbībā ar veselības centru “Krio” sestdienas spēles uzvarētājam sagādājusi īpašu balvu – uzreiz pēc mača būs iespēja atbrīvoties no noguruma ar kriosaunas procedūru.

Ja būs nepieciešama trešā spēle, tā 13. aprīlī plkst. 18:20 notiks turpat ASK sporta zālē. Pusfinālā uzvarētājam būs jātiekas ar “HK Ogre” – “HK Vaiņode” pāra spēcīgāko komandu, šajā duelī pirmajā spēlē uzvaru ar 34:29 svinēja ogrēnieši.

Otro un, ja nepieciešams, trešo sērijas spēli Latvijas Virslīgas čempionāta pusfinālā sievietēm brīvdienās aizvadīs mūsu LSPA handbolistes, Ludzā tiekoties ar “SK Latgols”. Pirmais mačs Rīgā noslēdzās ar zaudējumu 24:26.

Celtnieks/LSPA - ASK/LU

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.