Artūrs Lazdiņš (Foto: Vitjaz)

Sākam ar uzvaru!

Latvijas Virslīgas čempionāta ceturtdaļfināla sēriju “Celtnieks/LSPA” handbolisti sāka ar uzvaru – 26:22 (11:10) pret ASK/LU vienību. Sērijā līdz divām uzvarām esam vadībā ar 1-0.

“Celtnieks/LSPA” nedemonstrēja savu labāko sniegumu un spēles gaitā regulāri izniekoja labas vārtu gūšanas iespējas. Pirmo reizi divu vārtu pārsvaru pēc diviem Žaņa Malahova metieniem mūsējiem izdevās iegūt tikai pirmā puslaika beigās (11:9). Arī pēc pārtraukuma ASK/LU handbolisti mums neļāva atrauties, nelielu intrigu saglabājot līdz pat mača beigām. Pārsteigums nenotika un “Celtnieks/LSPA” sāka sēriju ar uzvaru – 26:22.

Mūsējiem astoņas reizes izcēlās Artūrs Lazdiņš, bet sešas – Artis Kurmēns. Mājiniekiem 11 vārtus jeb pusi no visiem guva Ēriks Drobots.

Otro un, ja nepieciešams, trešo maču aizvadīsim 12. un 13. aprīlī ASK sporta zālē. Pusfinālā uzvarētājam būs jātiekas ar “HK Ogre” – “HK Vaiņode” pāra spēcīgāko komandu, šajā duelī pirmajā spēlē uzvaru ar 34:29 svinēja ogrēnieši.

Neveiksmīgi cīņu par Latvijas Virslīgas čempionāta finālu iesāka LSPA handbolistes, pirmajā pusfinālā ar 24:26 (10:12) izbraukumā piekāpjoties “SK Latgols”. Sērijā līdz divām uzvarām atrodamies zaudētājos ar 0-1. Mūsu handbolistēm savainojuma dēļ nevarēja palīdzēt Linda Brikmane, kā arī mājās Vācijā atgriezušās Žoelle Gīzelere un Annalēna Bornhaimere. Mūsu komandā astoņas reizes izcēlās Līga Eihvalde, četras – Laura Krievāne, Egita Kiršteine un Agnese Sidrova. Uzvarētājām astoņus vārtus guva Nadežda Kalašņikova, septiņus – Inese Šļubčenko.

Otro un, ja nepieciešams, trešo maču handbolistes aizvadīs 12. un 13. aprīlī Ludzā.

Latvijas Virslīgas čempionāts.
6.aprīlis.
LSPA – SK Latgols 24:26 (10:12)
LSPA: Eihvalde 8, Kiršteine un Krievāne 4, Sidorova 4/1, Nardiševa 2, Kirejeva un Zaščerinska 1.
Latgols: Kalašņikova 8/2, Šļubčenko 7/1, Matisāne un Puncule 4, Oļipova 2, Borisenko 1.
ASK/LU – Celtnieks/LSPA 22:26 (10:11)
ASK/LU: Drobots 11/1, Šnēvelis un Kivlenieks 3, Hovratovičs 2, Liepiņš, Jaunzemis un Adamaitis 1.
Celtnieks/LSPA: Lazdiņš 8/1, Kurmēns 6/1, Laganovskis 4, Kiršteins, Malahovs un Lielais 2, Reniņš un Eglītis 1.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.