Jāturpina tikai ar uzvarām

Zaudējot Baltijas līgas maču izbraukumā “Riihimaen Cocks” handbolistiem ar 32:40 (15:17), esam krietni apgrūtinājuši savas izredzes uz iekļūšanu labāko četriniekā. Lai to izdarītu jāuzvar atlikušajos trīs mačos.

Mača sākumā 2-3 vārtu pārsvaru ieguva somi, kuri, spītējot Helmuta Tihanova labai darbībai vārtos, panāca 5:2 piektajā minūtē. Puslaika vidū pēc Laura Rūtiņa precīzā metiena, izdevās samazināt rezultāta starpību līdz minimumam (7:8), bet izlīdzinājumu sešas minūtes pirms pārtraukuma panāca Mareks Černousovs (13:13). Pēdējās puslaika minūtēs bija iespēja izvirzīties arī vadībā, taču pašu kļūdas atļāva +2 panākt mājiniekiem (15:17). Jāatzīmē, arī Tihanova izcilā spēle vārtos, kurš puslaikā atvairīja 49% (!) uz viņa vārtiem raidītos metienus.

Otro puslaiku sākām ar sliktu spēli aizsardzībā, glābējs vairs nebija arī vārtsargs, kā arī pietrūka precizitātes un pacietības uzbrukumā. Pēc aizvadītajām desmit minūtēm “Riihiamen Cocks” handbolisti panāca jau sešu vārtu pārsvaru (26:20), tāpēc mūsu komanda pieprasīja minūtes pārtraukumu. Pārrunas diemžēl neļāva samazināt rezultāta starpību. Līdz spēles beigām situācija laukumā diemžēl nemainījās, un mēs piedzīvojām zaudējumu ar 32:40.

Rezultatīvākie mūsu komandā bija Artis Kurmēns un Normunds Blome, kuri guva pa sešiem vārtiem, savukārt piecas reizes precīzs bija Lauris Rūtiņš.

Lai iekļūtu Baltijas līgas “FINAL 4” atlikušajos trīs mačos jāizcīna uzvaras, turklāt Igaunijas “HC Kehra” vienība, kas šobrīd ieņem ceturto vietu, jāuzvar ar vismaz piecu vārtu pārsvaru.

Nākošo spēli aizvadīsim Latvijas čempionātā 5. februārī plkst. 15:20, ASK sporta zālē uzņemot “SK Latgols” handbolistus.

Baltijas līga.
30. janvāris.
Riihiamen Cocks – LSPA 40:32 (17:15)

LSPA: Kurmēns un Blome 6, Rūtiņš 5, Arājs 4, Vadzītis un Černousovs 3, Kazinieks 2, Ērmanis 2/1, Eglītis 1.

2 komentāri “Jāturpina tikai ar uzvarām

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.