Ērmanis iemet 20 vārtus

Andis Ērmanis (Foto: Sandra Škutāne)

Rezultatīvi spēlējot Andim Ērmanim, šīsdienas vienīgajās Latvijas čempionāta spēlē ar 52:23 (23:12) NBS sporta zālē sagrāvām turnīra pastarīti “Stopiņu NHK”.

Spēles uzdevums bija pretinieku vārtsargu pārspēt vismaz 60 reizes, bet savos vārtos ielaist mazāk par 15 bumbām. Nevienu no mērķiem mēs nesasniedzām. Pirmajā puslaikā pievīla pašu pieļautās kļūdas un neprecizitātes, savukārt otrais puslaiks, kurā veiksmīgi darbojās arī abi mājinieku vārtsargi, kas ļāva saviem spēlētājiem aizskriet ātrajos uzbrukumos, bija nedaudz par īsu, lai iemestu vismaz 60 vārtus – 52:23.

Fantastisku maču mūsu komandā aizvadīja Andis Ērmanis, kurš guva 20/7 vārtus, ne reizi nekļūdoties no 7 metru soda metienu līnijas un visā spēlē aizmetot garām tikai divus metienus. Tas ir jauns šīs sezonas Latvijas čempionāta rezultativitātes rekords. Desmit vārtus uzvarētāju labā guva arī Edgars Vadzītis. Pretiniekiem septiņus vārtus guva Mareks Šakola, bet 6/1 – Andris Lazda.

Pēc šī mača esam izvirzījušies sacensību vadībā. Nākošo spēli aizvadīsim 15. novembrī plkst. 13:00 Spuņņciemā, kad tiksimies ar “Jūrmalas sports” handbolistiem, kas aizvadītajās četrās spēlēs nav vēl piedzīvojuši nevienu zaudējumu.

Latvijas čempionāts handbolā.
7. novembris.
LSPA – Stopiņu NHK – 52:23 (23:12)

LSPA: Ērmanis 20/7, Vadzītis 10, Lisovskis, Arājs un Kurmēns 5, Politers 3, Kiršteins 2, Lejnieks un Blome 1. 7 m: 7/7, 2 brīdinājumi, 6 soda minūtes.
Stopiņu NHK: Šakola 7, Lazda 6/1, Pētersons 3, M. Mellups, Čerņevskis un Kodaļevs 2, Korhonens 1. 7 m:1/1, 2 brīdinājumi, 8 soda minūtes.
Tiesneši: V. Jaškins/E. Žabko.

16 komentāri “Ērmanis iemet 20 vārtus

  1. Nju jaa Tomaatinjsh malaciitis…bet paareejie jau arii paliidzeeja uzvareet šo spēli!!!;)

    Taa kaa apsveicu visus speeleetaajus…vel viena uzvara!!!:))

  2. laikam manu pēdējo komentāru bija izlasījis un gribēja Seeli iepriecināt ar vienu pārstāvi starp rezultatīvākajiem LČ..:)

  3. tieshi taa, Seeli ;) kad Tomats bija iemetis 10, tad bija uzdevums spelet uz Tomatu, lai vismaz viens butu starp rezultativakajiem :D

  4. Oj kaadi malachi !!!!!!! Tomaats – duracell :D Mazais enerdzhaizers :D:D:D SUPER!
    Baigie malachi, ka speeleejat uz Tomaatu :D

  5. Peec shiis speeles:

    Rezultatīvākie LČ:
    Spēlētājs Vārti
    Andis Ērmanis 35/14

    kruta :D
    Jums taa katru speeli vajag rekordus uzstaadiit ;)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.