Piektais raunds

Guntars Lejnieks

Šovakar 17. februārī NBS sporta zālē plkst. 20:00 jau piekto reizi sezonā šoreiz Baltijas līgas ietvaros tiksimies ar Latvijas stiprāko komandu “ASK/AB.LV”. Pēdējās trīs spēles noslēgušās ar mūsu komandas zaudējumu.

Senā atmiņā ir mūsu uzvara Rīgas čempionātā pērnā gada rudenī, tomēr pēdējās trīs tikšanās Latvijas un Baltijas meistarsacīkstēs uzvaras izcīnījuši “armijnieki”.  Aizvadītajā spēlē janvāra beigās Latvijas čempioni bija pārāki ar 31:29.

Uzvara šīsdienas spēlē visvairāk nepieciešama “ASK/AB.LV” handbolistiem, kas turpina cīņu par ieklušanu finālturnīrā, kas aprīlī notiks Rīgā. Viņu sīvākie pretinieki Somijas “Riihimaen Cocks” nedēļas nogalē savu punktu krājumu palielināja par trīs un apsteidza rīdziniekus turnīra tabulā, pakāpjoties uz trešo vietu. Latviešiem šie punkti būs jāatgūst spēlēs ar mums un vēlāk ar Igaunijas čempioniem “Polva Serviti”.

No tuvākajiem sekotājiem “Polva Serviti”, ar kuriem izbraukumā tiksimies nākamceturtdien 26. februārī, atpaliekam piecus punktus un tikai trīs uzvaras un liela veiksme kādā no noslēdzošajām piecām līgas spēlēm varētu ļaut pakāpties uz devīto vietu turnīra tabulā.

Nāc un atbalsti savu komandu! Iepriekšējās spēlēs par intrigu un interesantu spēli nelikām sūdzēties!

5 komentāri “Piektais raunds

  1. Es atnākšu , tikai iepriekšējo reiz intriga radās 10 min līdz spēles beigām…….

  2. Es, savukārt, nevarēšu atnākt – vienkārši man ir 8 vakarā basketbola treniņš!

  3. Klau visi, visi, visi… A kur slavenais Arvīds pakāsies? Nav dzirdēts pēdējā laikā – krīze pieskārusi vai?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.