Mūsējie precīzi Igaunijā

Edgars Vadzītis (Foto: Romualds Vambuts, sportacentrs.com)

Rezultatīvi pārbaudes turnīru Igaunijā pret mājiniekiem un Somijas handbolistiem, gatavojoties 2011. gada pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīram, Latvijas izlases sastāvā aizvadījuši Artis Kurmēns, Raimonds Trifanovs un Edgars Vadzītis.

Abos mačos mūsu valstsvienība piedzīvoja zaudējumus. Svētdien mūsējie ar 27:32 piekāpās somiem, bet pirmdien ar 26:32 atzina Igaunijas handbolistu pārākumu.

Pret somiem divus vārtus guva Edgars Vadzītis, bet reizi precīzs bija arī Raimonds Trifanovs. Dienu vēlāk Vadzītis pretinieku vārtos sameta trīs bumbas, savukārt Artis Kurmēns bija precīzs vienu reizi. Trešais “LSPA” handbolists Oskars Arājs valstsvienības sastāvā abās spēlēs vārtus neguva.

Visiem mūsu spēlētājiem jāgaida Latvijas izlases treneru lēmums, par iekļūšanu izlasē turnīrā Luksemburgā. Potīti pagājušās nedēļas sākumā izmežģīja Kaspars Lisovskis, kuram cīņa par vietu sastāvā arī beigusies.

Atgādinām, ka Latvijas handbola izlase no 15. – 17. janvārim Luksemburgā piedalīsies 2011. gada pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīrā, kurā tiksies ar Luksemburgas un Portugāles izlasēm. Grupas uzvarētāja kvalificēsies izslēgšanas mačiem, kura uzvarētāja arī nokļūs finālturnīrā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.