Artis Kurmēns (Foto: Ritvars Raits)

Pastiprinamies ar Arti Kurmēnu

Gatavojoties debijas sezonai Eirokausā, “Celtnieks” handbolisti pastiprinājuši ārējo līniju ar Arti Kurmēnu, kurš iepriekšējās četras sezonas bija viens no līderiem “HK Ogre/Miandum”.

Savainojumu dēļ aizvadītajā sezonā Kurmēns aizvadīja vien 11 spēles SynotTip Virslīgā un guva 52 vārtus. Sezonu ogrēnieši noslēdza ceturtajā vietā.

Pievienojoties rīdziniekam, kreisajam ārējam spēlētājam būs iespēja debitēs EHF “Challenge Cup”, kā arī atkal pierādīt sevi Baltijas handbola līgā. Vēl 2013./2014. gada sezonā Kurmēns spēlēja “Celtnieks/LSPA” komandā, tā kā 31 gadus vecajam spēlētājam tā būs atgriešanās galvaspilsētas komandā.

Kurmēns kopā ar aizvadītās sezonas vērtīgāko spēlētāju Artūru Lazdiņu veidos vienu no jaudīgākajām ārējām līnijām starp Latvijas klubiem.

“Celtnieks” handbolisti jau vairākas nedēļas gatavojas jaunajai 2018./2019. gada sezonai. Augusta beigās rīdzinieki piedalīsies ikgadējā pārbaudes turnīrā Igaunijā “Polva Cup 2018”.

2009./2010. gada sezonā Artis Kurmēns tika atzīts arī par Latvijas čempionāta vērtīgāko spēlētāju, palīdzot LSPA pēc vairāku gadu pārtraukuma atkal finišēt pirmajā vietā.

Latvijas vicečempioni “Celtnieks” šajā sezonā debitēs EHF “Challenge Cup”. Tajā otrajā kārtā cīņā par uzvaru divu spēļu summā rīdzinieki tiksies ar Izraēlas “Holon Yuvalim”. Pirmā spēle 13. oktobrī Salaspilī.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.