Foto: Polva Serviti

Otrreiz zaudējam Ludzai

Diemžēl arī otrajā SynotTip Latvijas Handbola Virslīgas spēlē pret “SK Latgols” cietām zaudējumu, šoreiz Rīgā piekāpjoties ar 24:28 (10:12).

Šajā mačā mūsējiem nevarēja palīdzēt ne tikai Kaspars Lisovskis, bet arī komandas rezultatīvākais spēlētājs Artūrs Lazdiņš. Maču sākām ar izrāvienu 3:1, taču viesi arvien biežāk atrada ceļu uz mūsu komandas vārtiem, pārņemot vadību (6:8). Vēl uz mirkli pēc Ritvara Balcera metiena izdevās atgūt +1 (9:8), taču atlikušajā laikā laikā līdz pārtraukumam “SK Latgols” veica vēl vienu izrāvienu, atpūtā mūsu handbolistus sūtot jau ar -2 (10:12).

Otrajā puslaikā mūsu “Celtnieks” vīriem tā arī neizdevās lauzt spēles gaitu. Regulāri pieļāvām kļūdas, pat netiekot līdz metienu pozīcijām, bet aizsardzībā glābēji nebija arī vārtsargi. Līdz ar to zaudējums ar 24:28.

Pa četriem vārtiem mūsējiem guva Lauris Eglītis, Rihards Leja un Ričards Jablonskis. Uzvarētājiem deviņas reizes izcēlās Jānis Pavlovičs, septiņas – Normunds Seņkāns.

Jau trešdien 29. novembrī aizvadīsim nākamo SynotTip Latvijas Handbola Virslīgas spēli, savā laukumā plkst. 19:30 uzņemos ASK/LSPA. Pēc kārtējā zaudējuma turnīra tabulā esam noslīdējuši nu jau uz trešo vietu.

SynotTip handbola Virslīga
26. novembris.
Celtnieks Rīga – Ludzas Latgols 24:28 (10:12)

Celtnieks: Leja 4, Jablonskis 4, Eglītis 4, Čikuts 3, Freibergs 3, Petuhovs 2, Balceris 2, Ignatjevs 1, Lejnieks 1.
Latgols: Pavlovičs 9/2, Seņkāns 7, Piļpuks 5, Kušners 3, Usāns 2, Borodkins 2.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.