Roberts Freibergs

Sagrāves Baltijas līgā

Diemžēl abās Baltijas handbola līgas spēlē pret Ukrainas un Baltkrievijas klubiem mūsu “Celtnieks” vīri piedzīvoja smagus zaudējumus.

Sestdien “Celtnieks” komanda ar 17:27 (6:15) piekāpās Ukrainas vicečempioniem “ZTR Zaporozhye”. Pa četriem vārtiem mūsējiem guva Artūrs Lazdiņš un Artūrs Kļaviņš.

Dienu vēlāk pret Baltkrievijas otro spēcīgāko komandu Minskas SKA (ar vairākiem 2017.g. PČ finālturnīra dalībniekiem sastāvā) mūsējiem klājās vēl grūtāk – sakāve ar 23:46 (7:24). Piecus vārtus guva Artūrs Lazdiņš, četrus – Rihards Leja un Aleksejs Sasuļins.

Abās spēlēs pret grupas līderiem mūsējiem pagalam neveicās saspēle uzbrukumā, ko papildināja biežās kļūdas, ļaujot pretiniekiem gūt daudz vieglus vārtus ātrajos uzbrukumos.

Rīdziniek, nāc trenēties handbolā!

Turnīra tabulā ar diviem punktiem “Celtnieks” handbolisti ieņem sesto vietu, par punktu atpaliekot no Klaipēdas “Dragunas”, bet par četriem – no “Viljandi HC”.

Nākamo spēli aizvadīsim jau 11. februārī, kad izbraukumā plkst. 19:00 SynotTipa Virslīgā tiksimies ar valsts čempioniem Dobeles “Tenax”. Pēdējās divas Baltijas līgas spēles – marta sākumā savā laukumā pret Igaunijas komandām no Vīlandes un Kehras. 

Baltijas līga.
4. februāris.
ZTR Zaporozhye – Celtnieks Rīga 27:17 (15:6)
Celtnieks: Lazdiņš 4, Kļaviņš 4, Leja 2, Eglītis 2, Sasuļins 2, Balceris 2/2, Čikuts 1.
5. februāris.
Celtnieks Rīga – SKA Minsk 23:46 (7:24)
Celtnieks: Lazdiņš 5, Leja 4, Sasuļins 4, Eglītis 3, Freibergs 3/2, Puriņš 1, Ignatjevs 1, Kļaviņš 1, Balceris 1.

https://www.baltichandball.net/

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.