Raitis Puriņš (Foto: Sandra Škutāne)

Droši uzvaram MSĢ/LAT-98

Ar 28:23 (16:10) uzvarot “MSĢ/LAT-98”, trešdien Rīgā mūsu “Celtnieks” handbolisti izcīnīja septīto uzvaru SynotTip Latvijas Handbola Virslīgā.

Spēli ar precīziem metieniem atklāja Artūrs Lazdiņš un Ritvars Balceris, izvirzot mūsu “Celtnieks” vīrus vadībā ar 2:0, bet murjāņieši šo deficītu atspēlēja un devītajā minūtē Emīls Kurzemnieks līdzsvaroja rezultātu – 4:4. Tomēr puslaika turpinājumā rīdzinieki atjaunoja vadību un puslaika vidū pēc vārtsarga Raita Puriņa metiena panāca +4 (11:7). Pirmā cēliena otrajā daļā savu pārsvaru mūsējie palielināja līdz sešiem vārtiem – 16:10.

Otrajā puslaikā “Celtnieks” droši saglabāja 5-6 vārtu pārsvaru, tuvāk MSĢ/LAT-98 neļaujot pietuvoties. Mūsējiem bija daudz iespējas rezultāta starpību vēl palielināt, taču to nepratām izmantot. Turklāt pēdējo desmit minūšu laikā mūsu pārsvars vairākkārt sadila līdz četriem vārtiem, taču ar to bija krietni par maz, lai apdraudētu “Celtnieks” septīto uzvaru turnīrā – 28:23.

Ar 11 vārtiem mūsu sastāvā izcēlās Artūrs Lazdiņš, bet pa pieciem precīziem metieniem izdarīja Lauris Eglītis un Ritvars Balceris. Pretiniekiem septiņi precīzi metieni Raivja Gorbunova kontā.

Nākamo maču aizvadīsim 3.decembrī, kad izbraukumā Ogrē plkst. 18:00 tiksimies ar “HK Ogre/Miandum”. Turnīra tabulā pēc desmit aizvadītajām spēlēm ar “SK Latgols” komandu dalām otro vietu, visām komandām otrajā aplī atlicis aizvadīs vēl četras spēles.

SynotTip handbola Virslīga
23.novembris.
MSĢ/LAT-98 – Celtnieks Rīga 23:28 (10:16)
MSĢ/LAT-98: Gorbunovs 7/1, Meikšāns 3, Pančenko 3, Ozols 3, Strazdiņš 3/1, Ignatjevs 2, Kurzemnieks 1, Usāns 1/1.
Celtnieks: Lazdiņš 11/1, Balceris 5, Eglītis 5, Lisovskis 3, Freibergs 2, Puriņš 1, Jablonskis 1.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.