Edgars Vadzītis (Foto: Sandra Škutāne)

Finālsērija turpināsies Rīgā un Dobelē

Nedēļas nogalē mūsu “Celtnieks” vīri aizvadīs nākamās divas SynotTip Latvija Handbola Virslīgas finālspēles pret Dobeles “Tenax” – 7.maijā plkst. 15:30 O.Kalpaka RTDP sporta zālē Rīgā, bet dienu vēlāk plkst. 17:00 cīņa turpināsies Dobelē. Sērijā līdz trīs uzvarām atrodamies iedzinējos ar 0-1.

Abas spēles tiešraidē demonstrēs Sportacentrs.com TV.

Sērijas pirmā cīņa Dobelē aizritēja ar mājinieku pārākumu, tā arī visas spēles garumā neļaujot “Celtnieks” handbolistiem kaut uz mirkli izvirzīties vadībā. Vēl tikai piecas minūtes līdz mača beigām mūsējiem bija viena vārta deficīts (25:26), taču atlikušajā laikā nopelnījām vairākus noraidījumus un vairāk vārtus neguvām, piedzīvojot zaudējumu ar 25:30.

Nākamajās divās spēlēs mūsējiem jādemonstrē saturīgāks sniegums aizsardzībā, kā arī jāizmanto savas iespējas ātrajos un pusātrajos uzbrukumos. Jāatzīmē, ka pirmajā mačā “Celtnieks” handbolistiem izdevās neitralizēt dobelnieku uzbrukuma līderi Nilu Kreicbergu (no spēles tikai viens precīzs metiens), taču sekmīgi vārtiem uzbruka Toms Lielais (septiņi vārti).

Lai arī pretinieku komandas sastāvā ir vairāki Latvijas izlases spēlētāji – Andis Ērmanis, Toms Lielais, Nils Kreicbergs un Egils Politers – mūsējiem handbolistiem jāizmanto savas spēcīgās puses, lai prastu finālsērijas smaguma kausu nosvērt uz savu pusi.

Uz svētdienas spēli Dobelē atkal organizēsim bezmaksas fanu autobusu “Celtnieks” atbalstītājiem. Braucienam pieteikties var šeit.

Pērn mūsu komanda Latvijas Virslīgā finišēja otrajā vietā, finālsērijā ar 0-3 piekāpjoties tieši Dobeles “Tenax” handbolistiem.

SynotTip Virslīgas finālsērija.
7. maijā plkst. 15:30, RTDP Rīga
8. maijā plkst. 17:00, Dobele
13. maijā plkst. 19:00, RTDP Rīga (ja nepieciešams)
14. maijā plkst. 17:00 Dobele (ja nepieciešams)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.