Lauris Eglītis (Foto: Dragunas)

Daudz kļūdas un zaudējums Dobelei

Piektdien savā laukumā Rīgā mūsu “Celtnieks” handbolisti piedzīvoja trešo zaudējumu SynotTip Latvijas Virslīgā, ar 21:32 (9:16) ciešot sakāvi pret pašreizējiem čempioniem Dobeles “Tenax”.

Spēles sākumā pēc Artūra Lazdiņa, Laura Eglīša un Artūra Kļaviņa precīzajiem metieniem izvirzījāmies vadībā ar 3:2. Tomēr ātri vien “Tenax” handbolisti pārņēma spēles kontroli savās rokās – 5:3. Pieļāvām pārāk daudz kļūdas, laicīgi neatgriezāmies atpakaļ aizsardzībā, kas arī ļāva viesiem puslaika vidū no 5:6 palielināt savu pārsvaru līdz +4 (6:10). Spēlējot vairākumā, samazinājām rezultāta starpību līdz 9:11, tomēr pēdējās puslaika minūtēs pārāk individuāli spēlējām uzbrukumā, kas noveda pie kļūdām. Zaudējām vēl piecus vārtus un atpūtā devāmies jau ar -7 (9:16).

Diemžēl otrajā puslaikā situācija laukumā nemainījās. Mūsu handbolisti kāpa uz tiem pašiem grābekļiem, ļaujot “Tenax” vienībai gūt vieglus vārtus un ne mirkli nešaubīties par spēles iznākumu. Līdz ar to piedzīvojām trešo zaudējumu sezonā ar 21:32.

Piecus vārtus mūsu komandā guva Lauris Eglītis, četrus – Rihards Leja, bet pa trīs – Artūrs Lazdiņš un Vladimirs Maslaks. Viesiem desmit vārtus guva Nils Kreicbergs, piecus – Andis Ērmanis.

Turnīra tabulā SynotTip Virslīgā joprojām ieņemam otro vietu, taču no dobelniekiem atpaliekam jau par pieciem punktiem. Nākamo maču aizvadīsim jau 2.decembrī, kad Spuņņciemā plkst. 19:30 tiksimies ar “Jūrmalas Sports”.

SynotTip Virslīga.
27.novembris
Celtnieks Rīga – Dobeles Tenax 21:32 (9:16)
Celtnieks: Eglītis 5, Leja 4, Lazdiņš 3, Maslaks 3/2, Malahovs 2, Kļaviņš 2, Sasuļins 2.
Tenax: Kreicbergs 10, Ērmanis 5/2, Lielais 4, Politers 4, Blūms 2, Kurzemnieks 2, Krastiņš 2/1, Krivmanis 1, Zvejnieks 1, Hovratovičs 1.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.