Pret Tenax par FINAL4

“Celtnieks/LSPA” handbolisti 7.martā plkst. 15:15 O.Kalpaka RTDP sporta zālē Rīgā savā laukumā, cīnoties par iekļūšanu Baltijas Izaicinājuma kausa FINAL4, uzņems Dobeles “Tenax”. Dienu iepriekš Inčukalnā mūsējie pēdējā Latvijas Virslīgas čempionāta regulārā turnīra cīņā plkst. 19:30 tiksies ar “LAT-98” vienību.

Baltijas Izaicinājuma kausa turnīra tabulā “Celtnieks/LSPA” handbolisti ar septiņiem punktiem ieņem ceturto vietu. Bīstami tuvu, ieņemot piekto vietu, ar sešiem punktiem un maču rezervē ir Kauņas “Granitas”. Lietuvieši trešdien ar 26:27 piekāpās Klaipēdas “Dragunas”, savukārt brīvdienās mūsu sīvākie konkurenti savā laukumā tiksies ar “Viljandi HC” un “HC Vitjaz”. Tā Kauņas komandai būs lieliska iespēja izcīnīt pat četrus punktus.

Lai saglabātu reālas izredzes kvalificēties FINAL4, “Celtnieks/LSPA” beidzot pirmo reizi sezonā sestdien jāuzvar Dobeles “Tenax”. Bez šīs uzvaras jācer tikai uz konkurentu neveiksmēm abos mačos. FINAL4 cīņas notiks 28. un 29. martā.

http://baltichandball.net/

Latvijas Virslīgas čempionātā mūsējie jau vairākas cīņas pirms regulārā turnīra noslēguma bija nodrošinājuši otro vietu, līdz ar to mačam Inčukalnā būs tikai formāla nozīme. “LAT-98” aizvadītajos 20 mačos piedzīvojusi tikai zaudējumus, vidēji ar 12,8 vārtu starpību. Tā “Celtnieks/LSPA” vienībai būs laba iesildīšanās pirms svarīgākās cīņas Rīgā.

Abos mačos pēc ilgāka laika “Celtnieks/LSPA” sastāvā redzēsim mūsu rezultatīvāko spēlētāju Artūru Lazdiņu.

Vietējā čempionātā izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā – ceturtdaļfinālā – “Celtnieks/LSPA” tiksies ar septīto spēcīgāko komandu. Šobrīd šajā pozīcijā atrodas ASK/LU, kurai vēl atlicis aizvadīt divas cīņas tieši ar Dobeles “Tenax”.

Foto: handbols-dobele.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.