Vladimirs Maslaks (Foto: Sandra Škutāne)

Maslaks – labākais LČ februāra spēlētājs

“Celtnieks/LSPA” ukraiņu handbolists Vladimirs Maslaks pretinieku komandu vērtējumā atzīts par Latvijas Virslīgas čempionātā februāra mēneša “Vektrum Sport” labāko spēlētāju.

Vladimirs Maslaks februārī četrās spēlēs guva 13 vārtus, palīdzot “Celtnieks/LSPA” komandai izcīnīt trīs panākumus un nodrošināt otro vietu regulārajā čempionātā. Interesanti, ka pēc jaunā gada Maslaks demonstrē arvien rezultatīvāku sniegumu – ja līdz gadu mijai ukraiņu leģionārs 10 spēlēs izcēlās ar 14 vārtiem, tad šogad septiņos mačos izcēlies jau ar 27 gūtajiem vārtiem. Arī ar savu primāro uzdevumu – saspēles vadītāju – 22 gadus vecais handbolists tiek galā arvien labāk.

Jāpiebilst, ka veiksmīgi Maslaks iesācis arī martu, aizvadot rezultatīvāko maču mūsu komandas rindās – septiņi vārti uzvarā pret “SK Latgols”. Šādu titulu kāds no “Celtnieks/LSPA” sastāva šajā sezonā izpelnījies pirmo reizi.

Sieviešu konkurencē šo godu ieguva LSPA vārtsardze Lita Lisovska, kura februārī demonstrēja augstvērtīgu sniegumu vārtos, kaldinot savai komandai divas uzvaras trijās spēlēs. Divas kārtas pirms regulārā čempionāta beigām LSPA handbolistes ieņem pirmo vietu turnīra tabulā.

Latvijas čempionāta “Vektrum Sport” labākie spēlētāji Virslīgā un 1. līgā saņems dāvanas un kreklu no “Vektrum Sport”, savukārt spēlētāju pārstāvētas komandas – dāvanu kartes. Tāpat labākie spēlētāji saņems dāvanu karti kriosaunas procedūrai “Krio”, bet pārējā komanda – 15-25% atlaidi.

“Vektrum Sport” piedāvā dažādu plašu sporta veidu inventāra un preču klāstu. Uzņēmums Latvijā darbojas jau piekto gadu, sadarbojoties ar daudzām Latvijas skolām un sporta spēļu komandām.

Veselības atjaunošanas centrā “Krio” sportistu veselībai izmanto krioterapiju un skābekļa terapiju. Ar kriosaunas procedūrām sportisti iegūst izturību un spēku saviem labākajiem rezultātiem, kā arī atjauno enerģiju un noņem nogurumu pēc fiziskām slodzēm.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.