Celtnieks/LSPA handbolisti cīnās Ogrē ar Arti Kurmēnu (Foto: Sandra Škutāne)

Ogrē pret Laganovski un Kurmēnu

Gada pēdējo spēli Latvijas Virslīgas čempionātā “Celtnieks/LSPA” aizvadīs jau trešdien, kad izbraukumā plkst. 19:30 tiksies ar Latvijas vicečempioniem “HK Ogre/Miandum”. Ogrēniešu sastāvu starpsezonā papildināja Artis Kurmēns un Artis Laganovskis, kuri vēl pērn pārstāvēja mūsu vienību.

Tā būs mūsu pirmā savstarpējā spēle Latvijas Virslīgas čempionātā šajā sezonā. Ar ogrēniešiem oficiālā mačā tikāmies Rīgas atklātajā čempionātā, izbraukumā piedzīvojot minimālu zaudējumu ar 26:27.

Ar sešām uzvarām desmit spēlēs “HK Ogre/Miandum” turnīra tabulā ieņem ceturto vietu. Mūsu handbolisti ir aizvadījuši par vienu spēli vairāk un ar 16 punktiem ierindojas otrajā pozīcijā.

Par ogrēniešu uzbrukumu rūpējas brāļi Laganovski un Kurmēns – trio aizvadītajās spēlēs guvuši 188 vārtus. Šajā spēles elementā “Celtnieks/LSPA” sastāvā līderi ir Artūrs Lazdiņš (56 vārti) un Ričards Jablonskis (50 vārti).

Diemžēl incidenta dēļ mačā ar Dobeles “Tenax” piešķirtās diskvalifikācijas dēļ nākamajās trīs Latvijas Virslīgas čempionāta spēlēs nevarēs palīdzēt Normunds Blome. Ceļgala savainojuma dēļ šajā mačā nespēlēs arī Guntis Ciematnieks.

Komanda vēlās gadu noslēgt ar uzvaru, tāpēc uz Ogri dosimies kaujinieciskā noskaņojumā. Mūsējiem jāturpina papildināt punktu bagāža, lai regulārā turnīra noslēgumā ieņemtu pēc iespējas augstāku pozīciju.

“HK Ogre/Miandum” ar čempioniem “Tenax” tikās novembra beigās, kārtīgi pakutinot Dobeles nervus, bet beigās atzīstot pretinieku pārākumu ar 26:30. Jau šajā mačā mūsējiem jāpierāda, ka parādītais sniegums pret “Tenax” bija nelāga sakritība un varam spēlēt krietni labāk.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.